+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Kanalisatsioonitööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Kahe eramu ja ühe paarismaja reo-ja hallvee puhastisse juhtimine

ID 19879

6491 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 01.07.2010
  • check Võitja valik kuni
    08.07.2010
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: N, 1. juuli, 2010
Maakond: Harjumaa
Muu asula: aruvalla
Tööde algus: K, 30. juuni, 2010 (Soovituslik)
Tööde lõpp: R, 30. juuli, 2010 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

On vaja reo ja hallveele puhastus süsteemi, puhastit( n: biopuhasti vms.)
1) eramu elanike arv 3-5 inimest, duss, wc, saun, köök
2) eramu, elnike arv 2-4 inimest, duss, vann, wc, saun, köök
3) paarismaja, elanike arv 9 inimest, kokku 5 wc, 4 dussi, 2 vanni, saun, 2 kööki.
Majad asuvad ühes külas, paarismaja ja üks eramu on kõrvuti krundid, kolmas maja on 100 m kaugusel.
Külas kasutatakse ökoloogilisi puhastus vahendeid.
On lubatud kasutada ka imbväljakut, aga nendega on tavaliselt probleeme haisuga. Kui on mõni selline leiutatud, millel see nüanss puudub, siis andke teada.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja ei ole pilte ega faile lisanud.

Hanke korraldaja: eraisik ID24278

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 2    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private ID22450 7 669,4 € Ei sisalda Ei sisalda 50% 30.06.2010 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID22450 ) :

Firma nimi: ** **** ******
E-mail: *******************
Telefon: ********
Kontaktisik: ****** *******
Asukoht: ******* ********* *****
Käive: Andmed puuduvad
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2009
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 25.04.2024)
Antud ettevõte pole veel ühtegi hinnangut saanud

Hinnanguid: 0
Tehtud tööde pildid: 2

Pakkumise kirjeldus:

Kaks biopuhastit koos paigaldamisega, lihtne hooldada, tuntud tootja, garantii.
Private ID21245 3.0 7 177,3 € Hinna sees Hinna sees 30% 01.07.2010 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID21245 ) :

Firma nimi: ************* **
E-mail: **************************
Telefon: ********
Kontaktisik: ****** ********
Asukoht: ***** ************** *****
Käive: Andmed puuduvad
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2009
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 25.04.2024)

Keskmine hinnang:

3.0
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 3
Tehtud tööde pildid: 15

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID1545   18.06.2010 13:12
Tere. Mis tähendab, et kaevetööd ja puistematerjal tellija poolt - kas tahate tööd siis ise teha ja otsite vaid allhanget biopuhasti komplekteerimiseks/häälestamiseks? Kas trassid on välja ehitatud majadest planeeritava biopuhastini - või kuulub ka see hankesse? Ka biopuhastist väljuv vesi tuleb juhtida immutusväljakule või on teil seal mingi alternatiiv ( kraavid, jõgi, vms.)? Kas siis pakkumini kus kõik hinnas (biopuhasti ca. 20 inimesele, torustikud, ehitus - kõik töövõtjalt) ei huvita teid?
Tänan.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 18.06.2010 22:10

Tere. biopuhasteid on vaja kokku 3 tk, igale krundile 1 tk. Trassid on välja ehitatud. Biopuhastist edasi voolab vesi kraavi, kraavi kaevame ise, kahel krundil kraav olemas.
Et siis põhimõtteliselt on vaja pakkumist puhastile (näiteks nagu on Biorock vms.)

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID1545   20.06.2010 09:15
Tere. Te siis soovite ainult biopuhasteid osta ja paigaldust ei vajagi? Muidugi kambapeale ühe suurema puhasti paigaldus oleks odavam kui kolm eraldi, kuid kui ühiseid trasse pole siis tõenäoliselt nende väljaehitus sööks selle vaheraha ära. Biorock ei puhasta suurt midagi ja seda biopuhastiks mina ei nimetaks, pealegi on teda toimivalt võimalik paigaldada vaid juhul kui pinnaveetase on looduslikult suht madal (alla 1,8m ol.olevast pinnasest) või peab eelvooluks kuhu väljuvad veed suunatakse olema samasügav kraav/jõgi/looduslik kallak vms.- vaevalt te plaanite endale niisügavaid kraave rajada. Siis jääb lahenduseks peale biorocki pumbakaevu paigaldus, mis püti põhjast väljuvad veed pumpab üle kas immutusväljakule või siis kraavi. Seljuhul läheb asi juba sama kalliks/kallimaks kui konkurentide elektriliselt aereeritavad/tsüklilsed biopuhastid, mis puhastavad heitvee ka keemiliselt väävlist (erinevalt biorockist) ja ei vaja selliseid eeltingimusi vee ärajuhtimiseks sügavusnäitajate osas, samas on nad märksa kompaktsemad ja ei vaja hiljem selliseid kulusid nagu biorock - kui seda kivivilla kuubikuid seal vahetama hakkate.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 21.06.2010 10:24

Tere!Pinnavee tase on meil jah umbes alates 80 cm-st. Üks paarismaja ja üks eramu on kõrvuti krundid. Võimalik, et saab paigaldada ühe puhasti aga ühes on 10 inimest ja teises 3(4) inimest.Kulude jagamine hiljem? Paigaldusega on nii, et meil on üks bobcat ja suur roomik ekskavaator.Eeestis on vist biopuhastite valik väga kesine, arvestades hankes osalejate vähesust. Huvitab siis põhiliselt puhasti ja ka häälestamine kui see on vajalik.Kokku on krunte 16, aga enamusel pole veel ehitusega alustatud. Hiljem on soovijaid ilmselt veelgi. Aitäh!

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID1545   22.06.2010 10:56
Tere. Eks neid biopuhasteid siin ikka liigub, kuid nende tegeliku puhastusvõime ja koostekvaliteedi vahest tingituna on hinnad suht erinevad. Meie ise paigaldame soome tootja toodangut - mille komplekti hinnad algavad kuni 6 inimese jaoks mõeldud süsteemil ca. 50000.- +km ja 10 inimese süsteemi hind on ca. 100000.- + km. Seadmete tööd juhib elektroonilka, mille juhtkilbi võib paigaldada elamusse või eraldi kilbina biopuhasti kõrvale. Tegemist on puhtalt materjali osa maksumusega kuhu lisandub siis kõik muu - paigaldus, puistematerjal, vajadusel immutusväljak või torustik eelvoolu (kraavi, tiiki vms.). Meie poolne paigaldus/häälestus olenevalt süsteemi suurusest algab ca. 10-15000.- . Kui arvate, et sellised hinnad on Teile huvipakkuvad võiksime leppida kokku mingi kindla mahu/süsteemi suuruse mille kohta saaksime teha Teile läbi selle keskonna pakkumise. Tänan.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 22.06.2010 11:31

Tere!Arutasime soovijatega natuke hindade osas ja otsustasime, et hinnatase on meile liialt kõrge.Võib olla on Teil mingeid alternatiive, odavamaid? Tänan!

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID5623   23.06.2010 16:00
Olles ise valmistanud ja paigaldanud septikuid juba kümme aastat. Pole õieti paigaldatud seplikute puhul probleeme haisuga tekkinud. Kui maja kanakisatsioon valesti ehitatud siis on ette tulnud probleeme haisuga.
Julgen soovitada küll septikut. Hinnad muidugi ka sootsamad kui biopuhastitel.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 24.06.2010 12:06

Tere! kui palju on septiku eluiga, kui suure alaga peaks septiku tegemisel arvestama inimese kohta? Kas mingi aja tagant tuleb liiva või killu padi välja vahetada vms.Pinnas on meil väga savine(paekivi rähk- s.o savi, mis on kive täis) ja vesine.Pinnasesse midagi ilmselt immutada ei õnnestu.Tänan

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID1545   27.06.2010 22:47
Septik tuleb kindlasti odavam kui biopuhasti, kuid kuskile peab see väljuv vesi sealt ju edasi ikkagi minema - septikust läbikäinud vedelik nüüd otse kraavi lasta ei kõlba, peab seljuhul vähemalt filterväljaku vahele tegema. Kuid see kõik lisab eelvoolule sügavust ja ma ei usu teil on sinna tahtmist nii sügavaid kraave rajada ja ka kraavidest peab see vesi kuskile ju edasi minema - on see siis suuremad kuivenduskraavid/jõgi/maapinna reljeefi järgi võimalik äravool vms. - muidu on need rajatavad kraavid seisvat vett täis ja kasu ei midagi. Üheks lahenduseks oleks Teil teha igale majale väike ülepumpla ja rajada survekanalisatsioonina toimiv kanalisatsioonivõrk (märksa odavam ehitada kui isevoolset trassi), mis siis juhib kõigi soovijate reoveed kuskile kõrgemale kohale kuhu annab omakorda kas ühise biopuhasti või suure septiku paigaldada ja teha ka toimiva immutusväljaku - juhul kui teil muidugi on seal sellist kõrgemat ala kuhu annaks vähe suurema imbsüsteemi tekitada. Igaüks eraldi võib endale aga alternatiivina hoovi teha peale septikut ülepumpamisega immutuspeenra. Aga sedasi läbi selle teema neid asju nagunii paika ei pane.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 28.06.2010 11:06

Tere!Parem on jah kohapeale vaatama-arutama tulla. Vaatame 3 päeva pärast, mis edasi.

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Kanalisatsioonitööd" on 2 aktiivset tööd

no-img Pilt puudub

Kanalisatsioon

Asukoht: Harjumaa, Viimsi
Aega jäänud: 1p 11h
Tehtud pakkumisi: 0

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.