+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Ehituse peatöövõtt" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Fassadi-ja katusetööd eramajale.

ID 25000

1380 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 19.06.2012
  • check Võitja valik kuni
    26.06.2012
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: T, 19. juuni, 2012
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: E, 02. juuli, 2012 (Soovituslik)
Tööde lõpp: R, 31. august, 2012 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Katusetööd.
Tööde käigus paigaldatakse hoonele uus ~205m2 käsitsivaltsitud 0,6mm plekk-katus tooniga RR22.
Peale vana katusekatte (valtsplekk) eemaldamist tuleb olemasolevate sarikate vahele paigaldada 200mm villsoojustus, laudise vahed täita villaga, paigaldada lisasarikad 50x100, mille vahele tuleb villsoojustus 100mm, tuuletõke 13mm, tuulutus 50x100mm, aluskate, tuulutus 32x50, roovitis 32x100 ja tsingitud ja värvitud katuseplekk.
Katuseuugid. Esifassaadi katuseuugil eemaldatakse plekk-kate ja paigaldatakse uus soojustus. Tagumisel küljel olev uuk ehitatakse uuesti, välisseinaga ühele joonele (praegu tagasiastega). Uukidel on soojustust 100mm vähem kui ülejäänud katusel, et uus räästakast ei läheks ebaproportsionaalselt paksuks. Katuseuugid kaetakse peensaetud püstlaudisega. Uuesti ehitatud karniisid ja uugid värvitakse ühte värvi.
Lumetõkked paigaldada katuseakende ja terrassi poolse uugi kohale. Materjal kuumtsingitud teras, värvitud katusega sama tooni (toon vt ptk 8). Vihmaveerennid (räästarennid) ja -torud soojenduskaabliga, rennide kalle min 1:3.
Hoonel on kaks korstent. Peale katuse lisasoojustamist tuleb need laduda proportsionaalselt kõrgemaks ca 300mm. Korstna pits laduda silikaatkivist. Korstna pits peab olema laotud nii, et katusest väljudes on korsten kitsam ja katusepleki ülespöörde saab kinnitada eenduva serva alla. Ülaosas peab korstnal olema karniis, et juhtida vihmavett katuse läbiviigust kaugemale. Korstna läbiviikudel katusest ja puitvahelagedest paigaldada puitkonstruktsioon 100mm kaugusele korstnast ning see vahe täita 100mm kivivillaga.
Katusele pääseb juurdeehituse katuseterrassilt katuseredeli kaudu, korstnate juurde pääsemiseks rajatakse hoovipoolsele katusepinnale käigusild. Nii redel kui ka käigusild on varustatud turvarööpaga, mille külge saab kinnitada turvaköied.

Vundamendid, sokkel ja välisseinad.
Olemasolevate välisseinte pinda on kokku koos avadega 295m2; sh. avad 68,7m2
Uue osa välisseinte pinda on kokku koos avadega 86,2m2; sh. avad 30,2m2

Välisseinad soojustatakse täiendavalt ja krohvitakse. Fassaadi pind pesta esmalt nõrga surveveega ja eemaldada lahtine krohv
Olemasoleva hoone vundamendi väliskülg kaevata lahti, paigaldada hüdroisolatsioon (maa all bituumenvõõp ja maa peal mineraalne isolatsioonivõõp), soojustus (100mm XPS plaadid) ja täita kaevik dreeniva materjaliga. Maja perimeetrile paigaldada drenaaž keldri põrandapinnast allapoole (NB keldri põrandat süvendatakse), dia 100mm. Drenaaži teeninduskaevud näha ette üle ühe pöörangu (igas teises maja nurgas). Enne ühinemist sadeveekanalisatsiooniga paigaldada tagasivooluklapp
(tuleb vältida kanalivee voolamist drenaazi).
Sokkel krohvida vastavalt WeberTherm fassaadisoojustussüsteemile. Soojustuse pind krohvitakse polümeerse kiudkrohviga Weber Therm 310 ja armeeritakse leelisekindla klaaskiud-armeerimisvõrguga (Weber 397). Suurema löögikindluse saavutamiseks kasutada armeerimisel tugevamat soomusvõrku või panna topeltvõrk (nn. soomusarmeering). Seejuures peab krohvikihi paksus olema 8-10mm. Viimistluseks on hall graniit (Vetonit SR4) kivipuruviimistlus, mis kantakse tumehallile liimisegule (Vetonit 138).
Olemasoleva hoone I ja II korruse seinad puhastada, eemaldada lahtine krohv ning tasandada olemasolev välisseina pind soojustussüsteemi.
Olemasolevad seinad soojustada kivivillplaatidega PAROC FAS 1 vastavalt MonoRoc fassaadisoojustussüsteemile. Paigaldamisel jälgida tootja juhiseid ja soovituslikke töövõtteid. PAROC FAS 1 on kõrgete soojusisolatsiooni omadustega jäik tulekindel kivivillaplaat, mis sobib krohvi aluspinnaks. Villaplaadid kinnitatakse kandekonstruktsiooni külge r/v terasest mehaaniliste kinnituselementide abil, värviga tähistatud pind sissepoole, vastavalt asjakohase krohvimismeetodi juhendile. Kasutada 100+50mm pakususi plaate, kinnituseks kasutada teleskooptüübleid sammuga vertikaalis 500mm ja horisontaalis kuni 600mm, mitte vähem kui 4 tüüblit 1m² kohta. Sein krohvida, juhised vt allpool.
Nii olemasoleva hoone kui juurdeehituse fassaadid krohvitakse vastavalt MonoRoc fassaadisoojustussüsteemile. Krohvimisel jälgida tootja juhiseid ja soovituslikke töövõtteid. Soojustusele paigaldatakse tsingitud terasvõrk. 3-kihilise krohvisüsteemi alus- ja täitekihina kasutada Serpo 414 tsementkrohvi. Viimistluseks on hall graniit (Vetonit SR4) kivipuruviimistlus, mis kantakse tumehallile liimisegule (Vetonit 138).
Juurdeehituse aknanurgad ja varikatus on kaetud dekoratiivse fassaadivineeriga. Kasutada niiskuskindlat kasevineeri, paksusega 12mm (vineeri formaat 1.22x2.44m). Plaadid peitsida ja 2 korda lakkida (vahelihviga). Peitsimiseks kasutada Teknose tööstusvärvi (toon vaata ptk 8). Vineeri aluskarkass max sammuga 600mm. Plaadid tellida mõõtu lõigatult ja tehases viimistletult (tootja nt Kopkop). Plaadi servades peavad olema veeninad. Plaatide servad peavad olema töödeldud spetsiaalse kattega, mis väldib niiskuse sattumist vineerikihtide vahele. Plaadid kinnitatada spetsiaalse liimiga (Henkel Terostat MS 939).
Olemasolevatesse seintesse uute avade tegemisel jälgida kõiki tööohutus nõudeid ning tagada objektil töötavate inimeste turvalisus. Olemasolevasse telliskivi- või paeseina süvistatakse kahelt poolt karpterased, mis iga 300mm järel ühendatakse omavahel keermeslatiga. Seina ja karpterase vahe täidetakse mahus 5% paisuva betooniga, mille kivistumisel lõigatakse teemantlõikuriga telliskivi- või paeseina ava. Lammutatavad seinaosad lõigata teisaldamist võimaldavateks tükkideks, lammutamisel vältida vibratsiooni. Seina tükid ei tohi vahelagedele kukkuda. Lammutamiseks ei ole lubatud seintest tükkide lahti piikamine. Karpterase toetuspind uue ava servades peab jääma min 300mm.

Uus hooneosa rajatakse 600mm laiusele raudbetoonist vundamendile 190mm betoonkividest seinte ja 150mm monoliitbetoonist vahelagedega. Välissein soojustatakse ja krohvitakse. Betoonplokist seinad soojustada kivivillplaatidega PAROC FAS 1 vastavalt MonoRoc fassaadisoojustussüsteemile. Paigaldamisel jälgida tootja juhiseid ja soovituslikke töövõtteid. Villaplaadid kinnitatakse kandekonstruktsiooni külge r/v terasest mehaaniliste kinnituselementide abil, värviga tähistatud pind sissepoole, vastavalt asjakohase krohvimismeetodi juhendile. Kasutada 100+50mm pakususi plaate, kinnituseks kasutada teleskooptüübleid sammuga vertikaalis 500mm ja horisontaalis kuni 600mm, mitte vähem kui 4 tüüblit 1m² kohta. Sein krohvida, juhised vt allpool.
Uue osa eelarve palun koostada ülejäänud majast eraldi.

Eelarved peavad muu hulgas sisaldama:
Materjalide maksumust
Tööde maksumust
Tellingute renti, transporti ja paigaldamist.
Ehitusjäätmete koristamist ja prügi äravedu.
Akende paigaldamist.
Aknaplekke ja nende paigaldamist.

Täpsem tööde kirjeldus on lisatud joonistel ja seletuskirjas.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID29610

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.