+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Puitehitised" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Kuur Elva linna

ID 39355

2750 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 06.04.2017
  • check Võitja valik kuni
    13.04.2017
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: N, 6. aprill, 2017
Maakond: Tartumaa
Linn: Elva
Tööde algus: E, 10. aprill, 2017 (Soovituslik)
Tööde lõpp: K, 31. mai, 2017 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Tuleb ehitada kuur. Materjaliks puit. Kuur peaks olema mõõtudega 3,5m x 7m. Kõrgust ei oska hästi öelda, kuid ukseava võiks olla 2m. Ütleme, et kõrgus põrandast madalamast otsast kuskil ~2,2 või 2,3m.
Kuur koosneb panipaigast (nö kinnine ehk mitteläbipaistev osa) ja puukuurist (õhuline). Kinnise osa mõõt 3,5m x 2m. Kuurile tuleb ühe viiluga katus. Kuur peaks olema kindlal alusel, ise olen mõelnud postvundamenti. Võib pakkuda muud, kui tulemus on kindel ja mõistlik (sh hinna poolest). Postvundamendi samm paku ise.
Ehituskohal on väike kallak (vt pilti vanast varjualusest - selle asemele tuleb uus). Uus tuleb natuke kallakust eemale. Võib vajada tasandamist. Vajadusel (kui lepime nii kokku) saan ise väikese masina kutsuda, mis põhja siledamaks teeb.

Hinda palun kahes osas. Võib teha pakkumise kahele osale või ainult ühele. Soovin lõpliku hinda, st käibemaksud jms mitte välja tuua. Võin maksta sulas. Materjali hangib töö tegija.

1) Hind vundamendile ja karkassile (alus, sõrestik, sarikad, sarika peale OSB plaat?, ukseavad) koos materjalidega. Ise löön põranda ja laua seina. Puidukaitsevahendiga töödeldud.
2) Hind täiskomplektile (sh kaks kuuriust, lukustust ei ole vaja). Seina hööveldatud laud (~10cm lai). Katusele mingi odavam tume katusekate. Värvin ise (va karkass). Vihmaveerenni valmidus.

Eskiisi oma nägemusega panen piltidena juurde. Seal on umbkaudsed mõõdud samuti peal. Elektrit saab kasutada.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID44727

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID39039   05.04.2017 16:36
Tere, Miks kaks ust, kui üks ava on niikuinii lahtine, Uksed ka puidust, samast materjalist kokku kruvitud?? Vihmaveerenni valmidus? ukseava teisele poole kuuri ja ei ole sellel vihmaveerennil vajaust. 12 postvundamenti on ok. Katusematerjaliks tõrvapapp või eelistate plekki?? Aluspind kindlasti eelnevalt tasapinda ajada. Seina karkassi postide jaoks sobib tavaline peensaetud pruss ka? Lugupidamisega, Marko

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 05.04.2017 22:47

Tere!<br />
Tänan heade küsimuste eest.<br />
<br />
Läbi suure ava käib enamus puudega seotud tegevusi. Ust on vaja selleks, et vajadusel ligi pääseda tagumises ridades olevatele puudele. Enamus aega on uks kinni. Uksed peaksid olema seinadega samas stiilis, ehk sulanduma kuuri. Kinnise osa uks on kinnine ja vahedega osa uks on vahedega. Minu tegelik soov oleks saada suure ava ette lükanduks, mida vajadusel sulgeda. Põhimõtteliselt võib lükandukse valmistamise ja paigalduse panna hanke teise ossa lisatööna, mille vajadusel tellin olemasolevale hankele juurde.<br />
<br />
Uksed on puidust ja kuuri materjalist tehtud. Uste kohta selgitasin eelnevas lõigus.<br />
<br />
Vihmaveerenni valmiduse all pidasin silmas seda, et hiljem oleks mul võimalik räästa külge kruvida vihmaveerenn. Tahtsin sellele tähelepanu juhtida, et mul hiljem ei tekiks olukorda, kus renni paigaldades ei tilgu vesi sisse (pean sarikat lühemaks lõikama või lisamaterjali kanduri alla panema). Tänu heale suunavale küsimusele teen hankele lisamärkuse, et soovin osa kahes räästalaudade (tuulekasti) panemist (terve ring). Põhimõtteliselt võib vihmaveerenni koos paigaldusega panna hanke teise ossa lisatööna, mille vajadusel tellin olemasolevale hankele juurde.<br />
<br />
Kui vaadata minu eskiisi, siis kalle on ühe ukse kohale. Sellele räästale soovin panna vihmaveerenni. <br />
<br />
Otseselt katusematerjalina plekki ei eelista. Kas saate palun viidata lingiga, millist tõrvapappi kasutaksite. Viimane kokkupuude sellega on olnud väga kaua tagasi, kus oli tõrvapapp oli ebaühtlase välimuse, lokkis olekuga jne. Kas tõrvapapp läheb kuidagi lippidega kinni või papinaeltega või liimiga? Oluline oleks, et katusematerjal oleks tume (must, tumehall, võib olla mingi väike muster sees (täpikesed vms)), peaks vett ja visuaalselt ok. Seega plekk, sindel, eterniit, kärgkate jne. Kui hinnavahed ei ole väga suured, siis eelistaks visuaalselt paremat, kuid nõks kallimat katet. Võib näiteks altervatiivina välja tuua.<br />
<br />
Eelistaksin, et ajaksite tasapinda ise. Siis teete täpselt ise, nii nagu vundamendi jaoks vaja. <br />
<br />
Karkassiks sobib peensaetud pruss. <br />
<br />
Tervitades.<br />
Taavi

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.