+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Fassaaditööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Paarismaja fassaadi renoveerimine Harjumaal, Peetris.

ID 42601

1593 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 16.04.2018
  • check Võitja valik kuni
    23.04.2018
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: E, 16. aprill, 2018
Maakond: Harjumaa
Muu asula: Rae vald, Peetri alevik
Tööde algus: T, 01. mai, 2018 (Soovituslik)
Tööde lõpp: L, 30. juuni, 2018 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Objekt asub Harjumaal, Rae vallas, Peetri alevikus, Kungla tee 21 (Ülemiste Keskusest 3 km kaugusel).
Tegemist on:
- 2-korruselise, Aeroc'ist ehitatud ning krohvitud ja värvitud paarismajaga (kuna oleme 2. ringi omanikud, siis ei oska öelda mis tüüpi krohv/värv majal on kasutatud). Majapoole 21-2 (lõuna poolne) külg (pilt “Maja 21-2”) on enne krohvimist kaetud veel 1 kihi penoplastiga.
- fassaadi brutopindala ca 420m2, millest avasid on ca 112m2 (klaasiga avasid 95m2, välisuksed 5m2 ja garaaziuksed 12m2) ehk neto krohvipind on ca 310m2. Maja plaanilt saab täpsemad mõõdud ja CAD failidest saab kätte avade spetsifikatsiooni.
- maja on olnud kasutusel ca 10 aastat, kuid nähtavaid märkimisväärseid kahjustusi krohvil ei esine (väiksemaid pragusid kohtab), mistõttu peaks sisuliselt piisama fassaadi värskendusest.
- hetkel on fassaad osaliselt (valdavalt maja ees ja vähemal määral maja taga) kaetud puitsõrestikuga (kokku ca 80m2 - sh. kahelt poolt kaetud rõdu piire ca 14m2). Piltidelt saab ettekujutuse. Sõrestik on paigaldatud 50x50 puidust roovitusele. Rõdult on ka mõlemal majapoolel eraldi veeäravool plekist toruga fassaadi pealt (paigaldatud sõrestiku sisse).

Soovitud tööde nimekiri:
1) Puitsõrestiku eemaldamine
Maja ja rõdupiiret kattev puitsõrestik tuleb eemaldada koos olemasoleva roovitusega.

2) Elektripaigaldiste eemaldamine
Maja ees (välisuste kohal) ja maja taga (kütteruumi ukse kõrval mõlemal pool) on fassaadile paigaldatud 2+2 valgustit, mis tuleb eemaldada. Lisaks on 21-2 majapoolel kodune elektriauto laadija.

3) Fassaadi puhastamine
Terve maja fassaadi pesu selleks ettenähtud ainetega, mis eemaldavad mustuse ja võimalikud seened-hallituse-jne. Kindlasti ei tohi kasutada tugevat survepesu, mis võib niiskuse suruda sügavale krohvi mikropragudesse. Eelnevalt tuleb kinni katta avad, et nende pindasid tööde käigus ei kahjustataks.

4) Fassaadi kohtparandused
Fassaadile on 10-aasta jooksul tekkinud mõned praod ja väiksemad kahjustused, mis tuleks tööde käigus taastada. Lisaks tekib taastamisvajadus puitsõrestiku, selle roovituse ja olemasolevate elektripaigaldiste eemaldamisel. Puitsõrestiku aluse pinna krohvimise vajaduse selgumisel saab rakendada pakkuja krohvitööde ühikhinda.

5) Fassaadi kruntimine ja värvimine
Fassaadi värv peaks olema selline, mis tulevikus määrduks võimalikult vähe. Värvitooniks on valge, seega toonimise vajadust ei näe - oluline, et valge on hele valge, mitte hallikas “maalrivalge”.

6) Avatäidete uuesti hermetiseerimine
Maja kasutamise jooksul on avatäidete (sh akende vihamplekid) olemasolev hermeetik tõenäoliselt pragunenud ja aegunud, mistõttu vajavad need kohad värske hermeetikuga töötlemist.

7) Elektripaigaldiste kaabeldus ja paigaldus
Elektripaigaldised tulevad majale sarnaselt - mõlemad majapooled saavad 2 valgustit välisukse kohal rõdu alusele pinnale (paigaldus fassaadiplaadi sisse) ning 2 valgustit garaažiuste kohale ülemisele uksepalele (samuti fassaadiplaadi sisse). Seega kokku 4 valgustit mõlemale majapoolele. Lisaks tuleb nendele valgustitele (1 grupis) paigaldada valgusandur (eraldi 1. ja 2. majapool).
Valgustid hangib hanke korraldaja, kuid kaabeldus, lülitid ja andurid ning nende paigaldus on pakkuja vastutus. Täna on välisukse kohal seina peal valgustus (sh. toide) mõlemal majapoolel olemas.
Garaazi uste paremale poole paledele tulevad kodused elektriauto laadijad.

8) Fassaadiplaatide paigaldus
Senise puitsõrestikuga asemele tuleb HPL fassaadiplaat. Võrreldes tänase olukorraga jääb maja tagune korstnate pind ilma plaatideta ning ainult maja esine pind kaetakse faassaadiplaatidega koos roovitusega (roovitus peab olema vähemalt immutatud hööveldatud puit, aga võib olla ka metallist karkass - seda pakkumises täpsustada). Roovituse ja plaadi vahele tuleb paigaldada ka selleks ettenähtud lint. Rõdupiirdele paigaldatakse fassaadiplaat ka seestpoolt.
Fassaadiplaadina arvestada Lamicolor 8mm Compact HPL RE, värvitooniga kas 793 või 795 D.K.VELVET - täpsustub enne plaadi tellimist (edasimüüja EEK Trade, tehnilised andmed jm kättesaadav siit: http://eektrade.ee/et/fassaadiplaadid/fassaadiplaat-lamicolor). Plaadi paigaldamiseks on tootja poolt esitatud nõuded (nt. plaadi paisumise võimaldamiseks peavad äärmised kruviaugud olema 2mm suuremad kui kinnituskruvid ja plaatide vahele peab jääma õhuvahe 8-10mm). Kinnitamine spetsiaalselt selleks ettenähtud kruvidega, mis peavad olema sarnased plaadi tooniga.
Fassaadiplaadi hangib tellija pärast seda kui pakkujaga on kooskõlastanud soovitud paigaldus-skeemi ja planeeritud tarneaeg. Plaadi tellimise tähtaeg on prognoositult 8 nädalat, kuid edasimüüja võimaldab plaate hoida enda laos 4-5 nädalat - nii et sellega tuleb arvestada tööde planeerimisel.

9) Rõdude vihmaveetorude paigaldus
Rõdude vihmavee äravool on täna puitsõrestiku sisse paigaldatud - mõlemale majapoolele eraldi. Fassaadi plaatide paigaldamise korral tuleb vihmavee äravool tuua fassaadiplaatide peale. Materjaliks on kandiline värvitud plekktoru (tõenäoliselt on õige toon RR23). Oluline, et sama toon mis maja katuse parapeti plekk.

10) Rõdu piirde veepleki paigaldus
Rõdu piirele tuleb paigaldada vihma ja lume kaitseks nö parapeti plekk. See peab olema samat tooni ja sarnase tegumoega nagu maja katuse parapeti plekk.

11) Korstnate vihmavee äravool
Kuna majatagune korstnate alune sein jääb puhta krohvipinnana, siis tuleb tahma ja määrdunud vihmavee/sulanud lume majaseinalt eemale juhtimiseks paigaldada korstnate külge ca 1m pikkused veeäravoolu rennid (mis suunaks vihmavee maja katusele selle asemel, et see mööda maja seina alla voolaks).

Pakkuja vastutab vajalike eel- ja järeltööde eest, mis on vajalikud tööde teostamiseks (nt tellingud, välikäimla, prügivedu, koristamine jmt).
Hinnapakkumises tuleb eraldi näidata vähemalt alljärgnevad read (kõik lisanduvad read on abiks hanke kiiremaks läbiviimiseks):
- eeltööd ja fassaadi puhastamine
- fassaadi viimistlemine
- fassaadiplaatide paigaldus
- elektritööd

Samuti tuleks pakkuja poolt esitada orienteeruv tööde kestvus.
Kõik lisaküsimused ja täpsustused on teretulnud. 
Objektiga saab tutvuda nii töö- kui vabal ajal eelnevalt kokkuleppel.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID20687

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID43902   18.03.2018 17:40
Tere.<br />
Töö on lihtne,aga litsent puudub.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 18.03.2018 18:02

Tere. Hea meel kuulda, et töö lihtne on, aga ilma litsentsita ehitajat kahjuks võtta ei saa. Ka maja kindlustuslepingu tingimused keelavad selle.

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Fassaaditööd" on 14 aktiivset tööd

no-img Pilt puudub

Kahekorruselise puitmaja värvimine.

Asukoht: Tartumaa
Aega jäänud: 10p 19h
Tehtud pakkumisi: 8

Välisfassaadi roovitus

Asukoht: Harjumaa, Peetri
Aega jäänud: 6p 19h
Tehtud pakkumisi: 7

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.