+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Vundamenditööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

1930 ehitatud talu vundamendi parandus ja laiendus

ID 44308

1196 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 03.08.2018
  • check Võitja valik kuni
    10.08.2018
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: R, 3. august, 2018
Maakond: Harjumaa
Muu asula: Tuula küla
Tööde algus: E, 30. juuli, 2018 (Soovituslik)
Tööde lõpp: P, 19. august, 2018 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Talumaja täieliku renoveerimise käigus oleks vaja parandada olemasolev vundament ning laiendada vundamenti väiksemate juureehituste jaoks (veranda laiendus ja eeskoja juurdeehitus). Olemas täielik renoveerimisprojekt.


Hetkel olukord:
Vundament ~300 mm paksune betoonist lintvundament, millele rajatud betoonkividest vundament ning sokkel.Sokkel välisküljes krohvitud, mis kaetud hallitusega ning pudeneb. Ümber maja kuhjunud pinnas. Puudub sillutisriba sokli ääres.

Vajalikud tehtavad tööd olemasolevale vundamendile:
Kontrollida vundamendi ning sokli seisukorda. Eelmadada seina äärde kuhjunud pinnas. Eemaldada lahtine krohv ja hallitus, kontrollida seinaplokkide seisukorda. Tühjaks vajunud vuugid täita mördiga (enne täpsustada kasutatud mördi koostis). Tasandada sokli välispind krohvida, kasutades lubitsementkrohvi. Kogu krohvikihi paksus 20…25 mm. Katta silikaatvärviga etteantud toonides vähemalt 3 kihti. Tagada sokliosa eenduvus välisseinast (algsete mõõdistuse kohaselt 30 mm). Lisada graniitkillustiku riba laiusega 600 mm ümber sokliosa. Kõik puitosad peavad olema kivipindadest isoleeritud niiskustõkkega. Juurdeehituse vundament

Vajalikud tööd juurdeehitustele:
Killustikalus või liivapinnas tihendada ning sellele paigaldada FIBO taldmikuplokid 350 x 490 x 185 mm. Pealmine süvend armeerida (pikisuunas 3 x d10 armatuurteras, ristisuunas sama, S300 mm) ning betoneerida. Projekteeritud vundament paigaldada FIBO taldmikuplokkidele, järgides tootjapoolseid juhiseid. Juureehituse vundament rajada FIBO plokkidest, paksus 300 mm. Välimine külg katta hüdroisolatsiooniga. Soojustada väliskihis EPS 100 mm ning sokliosa katta silekrohviga, kasutada tsementlubikrohvi. Katta silikaatvärviga etteantud toonides vähemalt 3 kihti. Lisada graniitkillustiku riba laiusega 600 mm ümber sokliosa. Tagada sokliosa eenduvus välisseinast (algsete mõõdistuse kohaselt 30 mm).

Täpsem projektidokumentatsioon olemas hanke võitjale (renoveerimisprojekt, seletuskiri, dwg failid, ehitusekspertiis maja seisukorra kohta).

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID29605

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID44801   30.07.2018 20:09
Tere!<br />
<br />
Pole andmetes, kui sügavale pinnasesse ulatub vundament? Milline pinnas on maja ümber (ehitasin samasse kanti ühe maja ja pinnas muutlik)? Kas sadevesi immutatakse majast eemale pinnasesse või vihmaveetorust otse pinnasesse vundamendi juurde? Väga raske teha õiget hinnapakkumist, kui ei saa eelnevalt tutvuda objektiga. Palun saata igast maja küljest pilt.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 31.07.2018 10:47

Tere ja suur tänu huvi tundmast! Pinnas maja ümber on kivisegune liiv ja muld, esineb suuremaid kive aga ilmselt mitte maja vundamendi ääres. Sadevesi pinnasesse vundamendi juurde, koos katuse ja fassaadi renoveerimisega ehitatakse ka uus vihmaveesüsteem, projektist võimalik seda näha. Vundamendi sügavust on raske öelda, seda peaks tõepoolest kohapeal kontrollima ja see vareerub maja ümber (osades kohtades on rohkem kuhjunud pinnast). Peale ehitusaega ei ole vundamenti parandatud. Lisan ka pilte hoone teistest külgedest.

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Vundamenditööd" on 7 aktiivset tööd

Vundament ja trassid eramajale

Asukoht: Tartumaa, Kukulinna
Aega jäänud: 7p 2h
Tehtud pakkumisi: 2

no-img Pilt puudub

Plaatvundamenti ehitus 87,8 m2

Asukoht: Põlvamaa, Rosma
Aega jäänud: 8p 2h
Tehtud pakkumisi: 2

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.