+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Betoonitööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Uusvada külakeskuse põranda ehitus

ID 44532

1307 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 16.08.2018
  • check Võitja valik kuni
    23.08.2018
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: N, 16. august, 2018
Maakond: Võrumaa
Muu asula: Setomaa vald
Tööde algus: E, 20. august, 2018 (Soovituslik)
Tööde lõpp: K, 31. oktoober, 2018 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

1.1. Üldist
Tellitud on Uusvada külaksekuse betoonpõranda ehitus. Materjalid lähteandmetes ja olemasoleva kirjeldus on käesoleva töö lisana esitatud.
Esialgu ei ole kavas muud teha, kui esimesele korrusele ehitada nõuetele vastav ja perspektiivi arvestav kapitaalne põrand.

1.2. Olemasolev olukord ja kavandatud tööd.
Hoone paikneb Tobrava-Uusvada maantee ääres Uusvada külas Teelahkme katastriüksusel. Juurdepääs maanteelt hoone põhjaotsale mööda olemasolevat mahasõitu. Mahasõidu all on olemasolev toimiv teetruup, mis juhib vee krundilt põhja suunas. Hoone otste juures paiknevad üksikud puud. Hoone lõunapoolses otsas on liitumine elektrivõrguga. Siia otsa on edaspidi kavandatud paigaldada kütteallikas. Tõenäoliselt maasoojuspump (kaalumisel on ka õhk-vesi soojuspump ja pelletikatla paigaldus). Vana põrand on välja lõhutud ja ootab taastamist. Põranda alla paigaldatav täide tuleb tihendada tihedusastmeni vähemalt 0,98.

Arvestada tuleb kõiki perspektiivseid kavasid. Enne põranda betoneerimist tuleb paigaldada veel põrandaalune kanalisatsioon ja veevarustus vastavalt kavandatud perspektiivsele ruumipaigaldusele joonis AR-1. „I korruse plaan“. Arvestada tuleb ka võimaliku küttetorustiku hoonesse toomisega hoone lõunaotsast, kuhu võib tulla pelletikatlamaja. Väljast tuleks saali otsaseina alt läbi tuua rüüsid 2 ø120 mm saali põrandast välja vahetult otsaseina sisepinna juurest. Arvestada tuleb küttetorustiku jaotus-kollektori paiknemist hoone lõuna poolses otsaseinas. Sansõlmede põrandaisse tuleb paigaldada põrandatrapp. Ette tuleb näha ka veevarustuse ja kanalisatsiooni viimine esimese korruse sansõlmede kohal olevatesse sansõlme ja dussiruumi 2. korrusel. Kööginurga juurde tuleb tuua veetoru ø40 mille sisend on hoone põhjaotsast ning samast ka kanalisatsioonitorustik ø110. vee ja kanalisatsiooni toru tulevad siit viia ka teisele korrusele, kus paiknevad dussiruum ja WC.
1.3. Perspektiivsed plaanilahendused.
Tehtavad tööd
1. Korrusele on kavandatud:
1. Saal 65,8 m²
2. Esik 3,1 m²
3. Sansõlm 1,7 m²
4. Sansõlm 1,7 m²
5. Miniköök 17,9 m²
6. Kontor 11,8 m²
7. Trepikoda ja tehniliste seadmete ruum 10,4 m²
Kokku 112,4 m²
2. Korrusele:
1. WC 2,5m²
2. Dussiruum eesruumiga 3,2 m²
3. Eluruum 30 m²
4. Abiruumid
Esimese korruse ruumid on ette nähtud külakogukonnale mitmesuguste ürituste läbiviimiseks. Arvestatud on, et siin võib paikneda kuni 60 inimest.
Teise korruse plaanilahendus veel täpsustub, kuid siia tuleks ette näha sansõlm ja dussiruum ning võimalus kuni 10 inimese ööbimiseks. Olemasolvalt põrandaaluselt tulevad kõdunenud puidujäätmed ja muu ehitusaluseks sobimatu praht eemaldada ning teha mineraalsest materjalist, mille savisisaldus on 3…7,5%, täide. Täide tuleb tihendada tihedusastmeni 0,98.
1.4. Tööde korraldamisel ja tegemisel lähtuda kehtivatest ehitusseadustest.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID49037

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Betoonitööd" on 2 aktiivset tööd

Garaaži vundament + sissesõidutee

Asukoht: Tartumaa, Tartu
Aega jäänud: 18h 33 min
Tehtud pakkumisi: 3

Lammutus

Asukoht: Viljandimaa, Viljandi
Aega jäänud: 3p 18h
Tehtud pakkumisi: 1

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.