+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Ehituse peatöövõtt" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Kaupluse projekteerimise ja ehitamise hange 400m2

ID 46281

1855 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 11.03.2019
  • check Võitja valik kuni
    18.03.2019
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: E, 11. märts, 2019
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: E, 01. aprill, 2019 (Soovituslik)
Tööde lõpp: R, 31. mai, 2019 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Antud projekteerimis- ja ehitustööde hanke raames tuleb koostada vajalikud projektid ehitus- ja kasutusloa saamiseks ning nende alusel teostada ehitustöid. Kuna objekt asub Tallinna kesklinnas, siis tuleb ka eraldi koostada tegevuskava ning kooskõlastada selle Muinsuskaitseametiga. Aluseks tuleb võtta eelnevalt tehtud joonised + hanke käigus tehtud või antud juhised ja kirjeldused.

Teostavate tööde lühikirjeldus:
1.1.1. Kelder.
Keldris tuleb teha tugevdused 1. korrusele tuleva lifti alla + ka sissepääsu ala lae tugevdamiseks. Tugevduslahenduste kohta koostatakse eraldi projekt ning edastatakse pakkujatele täpse pakkumise koostamiseks. Orienteeruva lahendusega võib tutvuda hanke dokumentides.
1.1.2. Esimene korrus.
Lammutatakse mittevajalikud kipsseinte konstruktsioonid; lammutatakse kipslaed ainult müügisaali osas tagaruumides jäävad olemasolevad laed; võetakse põrandaplaat ülesse; paigaldatakse uued kipsseinte osad vastavalt tehnoloogia plaanile, ehitatakse uued ripplaed vastavalt interjöörprojektile, paigaldaks uus uks müügisaali ja abiruumide vahel; tehakse uus kaabeldus pp-de jaoks ja valgustuse jaoks (valgustuse plaan tuleb eraldi hiljem); ventilatsioonsüsteem jääb olemasolev, tuleb kohendada ventilatsiooni lõpppunktid vastavalt uue lae lahendusele; paigaldada uus kubu vastavalt tehnoloogiale koos ventilaatoriga ning tuua torud hoonest välja; paigaldada automaatuksed sissepääsu juures; müügisaalis tekitada kanalisatsioon külmikute ja valamute jaoks; müügisaalis paigaldada dekoratiivelemendid vastavalt interjöörprojektile; müügisaalis sentele uus viimistlus; abiruumides teha seinte ja lagede kohtparandused + viimistlus; välistrepile paigaldada teisaldav kaldtee.
1.1.3. Peatrepp:
Peatreppi sisse paigaldatakse lift mille šaht jookseb esimese korruse põrandast kuni teise korruse laeni, šaht on ehitatud metallpostidest, šaht tuleb kipsiga kinni katta ja ära viimistleda, lifti paigaldus on Hankija otsetarne, trepikoja seinad viimistleda vastavalt interjöörprojektile.
1.1.4. Teine korrus:
Müügisaali osas eemaldatakse ripplagi; plekkist tehtud dekoratiivsed ripplae elemendid koos valgustitega tuleb maha võtta ja üle anda hoone omanikule; müügisaali osas seintele uus viimistlus vastavalt interjöörprojektile; uued ripplaed vastavalt interjöörprojektile; ventilatsiooni lõpppunktid kohendada vastavalt uue ripplae lahendusele; paigaldada täiendav konditsioneer koos väli plokiga õues; teostada elektri kaabeldustööd vastavalt tehnoloogia plaanile uus kaabeldus pp-de jaoks ja valgustuse jaoks; tõsta peakilbi amperaaz 80A-lt kuni 120A-ni; abiruumides elektritööd vastavalt tehnoloogia plaanile, teha uued veevõtu ja kanalisatsioonikohad koristaja ruumis vastavalt tehnoloogia plaanile; abiruumides seinte osaline ümber ehitus vastavalt tehnoloogiale, seinad ja laed abiruumide – kohtparandus + värvimine.
1.1.5. Vasi ja kanalisatsioon
Esimesel korrusel korjata kõik
1.1.6. Elekter
Teisel korrusel ruumis nr. 10 on olemasolev vana elektrikilp võimgusega 100A. Antud kilp tuleb täielikult demonteerida, projekteerida uus kilp, mille komplekteerida lähtudes Maxima spetsifikatsioonist. Valgustuse jaoks projekteerida ja paigaldada eraldi juhtimiskilp lähtuvalt Maxima X ehituskataloogi elektriosa väljavõttest.
Esimesele korrusele laotsoonis pendel ukse juurde ette näha uus elektrikilp (toide tuua keldrist, täpsustatakse tööde käigus, võimalik kasutada 40A). Antud kilbis lahendada külmikute toide ja võimalusel ka muu seadmete toid, millised asuvad 1. korrusel.
1.1.7. Tagatrepp.
Seinad viimistleda vastavalt interjöör projektile, trepi astmed ja käsipuud puhastada ja üle värvida vastavalt muinsuskaitse nõutele.
1.1.8. Muud tööd
Esimesel korrusel, tagaruumides põrandale teha väike pandus, et saaks kärud liigutada + lisaks paigaldada rv piire, 1,1 m kõrge aste peale, kohale, kus ei ole pandust;

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: ettevõtte ID46738

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 2    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private ID50652 400 000,0 € Ei sisalda Ei sisalda 20% 11.03.2019 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID50652 ) :

Firma nimi: ******* ******* **
E-mail: ************************
Telefon: ********
Kontaktisik: ****** ******
Asukoht: ******** ********
Käive: 12545.75
(periood 01.10.2023 - 31.12.2023)
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2014
MTR: Ehitamine, Renditööjõu vahendamine
Maksuvõlg: puudub (seisuga 28.03.2024)
Antud ettevõte pole veel ühtegi hinnangut saanud

Hinnanguid: 0
Tehtud tööde pildid: 5

Pakkumise kirjeldus:

Mul on palju erinevaid tööriistu. Töö on kiire ja seetõttu odav. Kuid töö kvaliteet on väga hea

Kui tahad kõige parima hinna ja kvaliteet suhe. Vota ühendust. Vaata minu koduleht, või facebook Heikki Klaavu ja helista. Heikki Klaavu, tase5 üldehitus

Kui on vaja, saan palju töömeehed. Olen ka olnud laev tootmise tehase juht
Private ID37033 16 000,0 € Ei sisalda Ei sisalda Ei soovi 11.03.2019 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID37033 ) :

Firma nimi: ***** ********** **
E-mail: *************************
Telefon: *******
Kontaktisik: ***** *******
Asukoht: ***** *** ****** ****** ********
Käive: 197808.06
(periood 01.10.2023 - 31.12.2023)
Töötajaid: 4
(seisuga 31.12.2023)
Asutatud: 1997
MTR: Omanikujärelevalve
Maksuvõlg: puudub (seisuga 28.03.2024)
Antud ettevõte pole veel ühtegi hinnangut saanud

Hinnanguid: 0
Tehtud tööde pildid: 0

Pakkumise kirjeldus:

objekti juhtimiskulud ja alltöövõtjate hindadel lisandub 8%

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.