+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Kanalisatsioonitööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Reoveemahuti vahetamine

ID 20409

3134 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 10.08.2010
  • check Võitja valik kuni
    17.08.2010
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: T, 10. august, 2010
Maakond: Harjumaa
Linn: Saue
Tööde algus: L, 14. august, 2010 (Soovituslik)
Tööde lõpp: L, 28. august, 2010 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Olemasoleva reoveeveemahuti väljakaevamine ja asendamine uuega.
Tööde orjenteeruv loetelu:
0) murukatte koorimine, võrkaia lahtikerimine tünni vahetus läheduses.
1) vana tünni välja kaevamine ( peab sisladama ka labidatööd, sest kopaga ei saa kohe ühendustorude ja el.juhtmete lähedusse minna) ja paneelide väljakaevamist mis tünni maa sees hoiavad (rihmade leidmine jne)
2) kõrguste mõõtmine ja uue liiva-tsemendi segu padja tegemine
3) uue tünni maasse panek , paneelide fikseermine ja liiva-tsemendi seguga tihendamine (tootja soovitusel)
4) liiva-tsemendisegu valmistamine
5) kuni 7,5 m2 sillutuskivi platsi taaspaigaldus ja 5,5 jm äärekivi taaspaaigaldus ( võib sisse vajuda vana tünni väjakaevamisel kuna asub tünni vahetus läheduses)
6) tünni vahetus läheduses sisse kukkunud aiapostide uus paigaldus ( 3 posti)
7) kaevetööde silumine, haljastus (muld ja muruseeme) 100 m2
NB! MAHUTI ON TELLIJA POOLT, muud materjalid töö teostaja poolt (liiv, tsement, ühendustorud, üleminekud, paneelide kinnitusrihmad...). Tööde käigus võib tekkida esmalt ettenägematuid lisatöid.
Tegemist on savipinnasega. Hetkel (augusti kuus) ei tohiks kõrge veetase olla probleemika ja väljapumpamise vajadust ei tohiks tekkida kaevetööde käigus.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID24777

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID1545   09.08.2010 09:54
Tere. Kui suure mahutiga tegemist - 10m3? Mis vanal mahutil viga - lekib? Huvitav milline tootja soovitab tsemendi seguga mahutit paigaldada, ehk kelle mahuti on plaanis paigaldada? Elupõliselt savi (ka voolava savi), pae, vesiliiva jms. kohtadesse mahuteid paigaldanud ilma sellise teooriata ja ei ole mitteüks mahuti veel probleeme valmistanud. Kui sügaval mahutisse suubuv torustik on? Tänan.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 09.08.2010 10:54

8-10 m3. Kõrge pinnavee puhul moodustab tsemendi-liivasegu täiendava "sarkofaagi" mahuti ümber kaitstes kokkupressimise eest. Tsemendi segu soovitab näiteks Keskkond&Partnerid.
(Pakkumised on teretulnud ehitajatelt kes oskavad minule nõu anda, mitte nõuandeid minult küsida : )

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID1545   09.08.2010 11:56
Ei saa naljast aru - kas keegi on Teilt nõuandeid küsinud? Küsimused olid siiski: 1. Kui sügaval on ol.olev mahutisse suubuv kanal.torustik, et teaks arvestada mahuti paigaldussügavusega (võimaliku koormusühtlustusplaadi valuga) 2. Uue planeeritava mahuti suurus ja tootja (on tegemist PE mahutiga või klaasplast), mida Te miskipärast soovite ise tuua, kuid võibolla sellist mida meie ei aksepteeri või millisele ei anna me antud pinnaseoludes omapoolset garantiid.
Ok. see selleks - tühjendus/hooldusluuke vaadates tundub, et teil on PE mahuti hetkel seal - soovitan vesiliivases, savises (kus hilisem sadevesi koguneb ümber mahuti jne.) kasutada kindlasti klaasplastist mahutit mille rõngasjäikus ja deformatsioonikindlus on "odavate" PE mahutitega (ka neid on küll võimalik vastupidiselt laiatarbekaubale tellida väga vastupidavaid - kuid seljuhul nende hind ületab klaasplastist toodangut ca. 2-3 korda) võrreldes märksa suurem. Korralikule klaasplast mahutile (vastupidiselt mingisele käsilamineeritud kuuritoodangule - millised on oma võimalike purunemistega ehk kellegile klaaspalsti vastupidavusest eksiarvamuse kujundanud) EI OLE VAJA mittemingisugust tsemendi-liiva segu - oluline on korralik mahuti ja professionaalne paigaldus/ankurdus/mahuti ümber loodav keskkond vajaliku rõngasjäikuse tagamiseks mahutile ja mittemingisugust kokkupressimist ei toimu. Kui K&P arvab, et nende müüdavad PE mahutid ei suuda ilma "betoneerimata" 10m3 - listena tavatingimustes (haljasalal ja usun, et paigaldussügavus ei ole Teil suurem mahuti peale kui max. 1,3m ) oma esialgset kuju säilitada siis soovitan Teil pöörduda Kas Eccua, Vesmaco, Fertili poole ja uurida mis nemad asjast arvavad. Meie poolt tarnitavale mahutile ja paigaldusele anname garantii 5 aastat. K&P annab tõenäoliselt oma tünnidele sellise garantii vaid laos riiulis seistes :)

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 10.08.2010 13:26

loe hanget

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID1912   09.08.2010 14:03
Kui on(ilmselt on) sisendtoru sügavamal kui antud toote paigaldussügavus lubab, mistõttu tühi mahuti ei pea pinnase koormusele vastu eriti kõrgvee taseme puhul(kahepidine surve!)PE mahutite standartselt valmistajatehase lubatud sügavus ca 0,6 m.Kui tagasitäide on tehtud olemasoleva raske pinnasega(savi) , siis ilmselge kogemusteta töö.Eelküsija küsimused on asjakohased selgitamaks välja olemasolevat situatsiooni pakkumise ja soovituste tegemiseks.Sarkofaagi jutt on asjatundmatu ja ei tea ühtegi analoogilist probleemi lahendust( müüjad soovivad muidugi oma kaupa müüa)Kogenenumad ohapealsed tootjad arvestavad valmistades etteteatatud sügavusega ja häbeneda pole midagi.Parem üks kord korralikult , kui mitu korda uuesti.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 09.08.2010 14:24

sisentoru pealispinna sügavus on maapinnast umbes 30-40 cm.

Lp "Tarkade klubi", Palun lõpetage see eneserahuldamine siin, hankekeskonnas! Kui on töö kohta küsimusi, küsige, enamat pole vaja siia kirjutada!

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID1912   09.08.2010 14:36
OK.Küsida võime näiteks:
-Kas kohaliku omavalitsuse luba on?
-mis firma mahuti Tellija tarnib (igal valmistajal oma paigaldusõpetus, garantii vaid selle järgi teostamisel..jne
-mis pinnasega tegu , kas tuleb uus tuua vastavalt mahutivalmistaja paigaldusjuhistele, mis vanast saab
....jne

Sellisel Targal tellijal tavaliselt juhtub.. sest nad ISE on väga targad.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 10.08.2010 13:31

Lp Tark küsija, ..."küsida võime näiteks" ??? Olete eksinud aadessiga, kus oma memuaare kirjeldada. Tuleviku soovitus, lugege hange hoolikalt läbi enne kui läbustama hakkate.

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID1545   10.08.2010 14:35
Tere hankija, mis puue Teil on ? - küsiks nüüd kui loen Teie vastuseid ehitajate küsimustele. Alguse süüdistate mingite nõuannete küsimises - keegi pole Teie nõuandeid vajanud, meie paigaldame aastas mitmekümmneid mahuteid, septikuid, biopuhasteid - nii klaasplastist kui PE toodangut, nii kohalikelt kui imporditud valmistajatelt - iga asi mõeldakse ennem läbi ja tehakse üks kord ja korralikult, vastavalt pinnase eripärale, vajalikku kvaliteedi/tugevuse suhet arvestades ostetakse optimaalne toode ja meie poolt nõutud koguses vajalikke puistematerjale kasutades (mille peab küll kahjuks garantii saamiseks tellija kinni maksma) saab tehtud töö, millele anname omapoolse 5 aastase garantii - seniajani pole veel pidanud ühtegi oma paigaldatud mahutit/septikut välja vahetama. Küll aga hulgaliselt selliseid, mida Teiesugused tellijad "oma aru ja tarkusega" on kuskilt välja otsinud ja siis mingite vasjadega savisisse maha matnud ja nüüd targutavad siin miskisest liiva/tsemendi segusest sarkofaagist. Te lugege meie esitatud küsimusi ja oma vastuseid siis ehk saate aru kes siin "ennast rahuldamas" käib - sellisele tellijale ma ei teeks topelt tasu eest ka teenust!
PS. Kui keegi seda vestlust loeb, siis esialgsete küsimuste esitamise ajal ei olnud hankele lisatud plaanitava mahuti spetsifikatsiooni ega joonist - need on tekkinud hiljem.
PPS. 1912 - jõudu, kui plaanid veel olukorda selgitada, mina kahjuks loobun :)

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 10.08.2010 15:28

Tänud vasja , mitte kahjuks vaid õnneks loobud. Teie läbustuse tulemusena olen sunnitud antud hakne lõpetama. Suur palve: Palun, ärge rohkem minu hangetes osalege! ID 1545, ID1912

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID1912   10.08.2010 19:57
ID1545-ga ühel meelel.Tundub , et püüd hanke korraldajaga ühisele arusaamadele jõudmises on nagu sõja pidamine.
Võib olla vajab Ta midagi muud?
Aga sellegipoolest -jõudu Teile kõigile ja head iseõppimist!

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus:
Hanke korraldaja ei ole küsimusele veel vastanud

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Kanalisatsioonitööd" on 2 aktiivset tööd

no-img Pilt puudub

Kanalisatsioon

Asukoht: Harjumaa, Viimsi
Aega jäänud: 14h 41 min
Tehtud pakkumisi: 0

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.