+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Teede ehitus, teede korrashoid" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Ketraja 6 HOOVID KORDA

ID 21523

2467 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 28.02.2011
  • check Võitja valik kuni
    07.03.2011
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: E, 28. veebruar, 2011
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: E, 01. august, 2011 (Soovituslik)
Tööde lõpp: R, 30. september, 2011 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

PAKKUMISKUTSE


Taotleja nimi: Taotleja postiaadress ja kontaktandmed:
KÜ Ketraja 6 Tänav, asula, vald/ linn, maakond:
Ketraja 6, Tallinn


Taotleja registrikood:

Telefon, faks:

E-post:


PAKKUMISKUTSE number 1



Isiku ärinimi või füüsilisest isikust ettevõtja nimi, kellele pakkumiskutse
esitatakse:





Käesolevaga kutsume Teid esitama oma hinnapakkumine käesoleva pakkumiskutse lisas toodud tehnilistes tingimustes nimetatud kaupade ja teenuste osas.



Teie hinnapakkumine eurodes tuleb esitada enne
ja peab jääma jõusse kuni .

(kuupäev)
(kuupäev)


Hinnapakkumises tuleb ära näidata pakkuja ärinimi või füüsilisest isikust ettevõtja nimi, äriregistrikood või isikukood, aadress, kontaktandmed ning kaupade ja teenuste nimetused, käibemaksuta maksumus, käibemaks ja käibemaksuga maksumus pakutavate kaupade ning teenuste osas eraldi ja kokku.



Hinnapakkumisele palume märkida garantii kehtivusaeg (aastates)

ja tehnilise hoolduse võimaluste loetelu.


Hinnapakkumisel palume kinnitust, et kauba ja teenuste üleandmisel ja vastuvõtmisel koostatakse vastav kauba ja teenuste üleandmist ja vastuvõtmist kinnitav dokument, milles kinnitatakse kauba tehnilistele tingimustele vastavust ja töökorras olekut. Palume kinnitust, et arve kauba
või teenuse kohta väljastatakse eurodes.
Hinnapakkumises esitatud andmete õigsuse kontrollimiseks on hindamiskomisjoni liikmetel ametitõendi esitamisel õigus kontrollida
dokumente kohapeal.

Hinnapakkumise ning kauba ja teenuse üleandmisega ja vastuvõtmisega seotud dokumendid peavad olema eestikeelsed.


Hinnapakkumine palume saata või tuua aadressil: Ketraja 6, Tallinn


1 Nõutav tehniline spetsifikatsioon (identne kõigile kauba või teenuse
tarnijatele)

1. Kinnistu (78408:805:2110) aadressiga Ketraja 6, Tallinn olemasoleva, maja esise parkimisala kõvakatte uuendamine (tähistatud lisatud plaanil).
Töödemahtu kuulub olemasoleva kõvakatte tasaseks freesimine ja täies ulatuses (ülekate) asfaltkattes uuendamine. Uuendatava asfaltkatte pindala on 208m².
2. Kinnistu (78408:805:2110) aadressiga Ketraja 6, Tallinn uue parkimisplatsi rajamine (tähistatud lisatud plaanil). Parkimisplats rajatakse kinnistu haljasalale. Parkimisplats kaetakse betoonist sillutiskividega ja ümbritsetakse allalastud betoonist äärekividega.
Töödemahtu kuulub olemasoleva huumusmulla koorimine, sõelumine ja sõelutud huumusmulla laotamine parkla kõrval asuvale haljasalale haljasala ebatasasuste silumiseks. Töödemahtu kuulub betoonist sillutiskivide nõuetekohase aluse tegemine, betoonist sillutuskivid ja betoonist äärekivid, betoonist sillutuskivide ja äärekivide paigaldus. Rajatava parkimisplatsi pindala on 462,3 m² 3. Kinnistu (78408:805:2110) aadressiga Ketraja 6, Tallinn prügimaja rajamine (tähistatud lisatud plaanil). Prügimaja rajatakse kinnistu haljasalale. Töödemahtu kuulub prügimaja rajamine koos materjalidega ja prügimaja betoon sillutiskivist aluse tegemine. Prügimaja 2-le prügikastile (mõõtudega 2000 x 3100mm ja kõrgusega 2500mm). Prügimaja karkass keeviskonstruktsioonina nelikanttorudest 50x50 ning U-profiilidest 40x50.
Maja külgede alumine osa katta immutatud puitlippidega ja katus profiilplekiga. Külgede ülemine osa (alates kõrgusest 1500mm) k.a. uks täita tugeva stantsitud lehtvõrguga A34, mis tagab õhu liikumise. Prügimaja varustada nn snepperlukustussüsteemiga. Komplektina kaasa 38 võtit.
Prügimaja ukseava laius peab olema 1000mm.
4. Kinnistu (78408:805:2110) aadressiga Ketraja 6, Tallinn sissesõiduteele ühe tõkkepuu paigaldamine (tähistatud lisatud plaanil). Töödemahtu kuulub elektriajamiga komplektne tõkkepuu (tõkkepuu pikkus 4m), tõkkepuu paigaldamine, elektri installatsioon Ketraja 6, Tallinn maja elektrikilpi.
5. Kinnistu (78408:805:2110) aadressiga Ketraja 6, Tallinn paikneva nelja väheväärtusliku puu mahavõtmine ja heki likvideerimine (tähistatud lisatud plaanil, lisatud dendroloogiline uurimine). Töödemahtu kuulub plaanil tähistatud nelja puu mahavõtmine, kändude väljajuurimine ja utiliseerimine.
Plaanil tähistatud heki likvideerimine ja utiliseerimine.
6. Kinnistu (78408:805:2110) aadressiga Ketraja 6, Tallinn haljasalale rajatav madalhaljastus (tähistatud lisatud plaanil). Kinnistu põhja küljele rajatav madalhaljastus, metsviinapuuhekk (kogus 40 tk) ja maja ette rajatav haljastus, harilik sirel (kogus 10 tk). Töödemahtu kuulub haljastuse rajamine koos puude põõsastega ja istutamisega.




Pakkumiskutse esitaja:

(allkiri)


Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID25930

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Teede ehitus, teede korrashoid" on 2 aktiivset tööd

no-img Pilt puudub

Tee ehitamine

Asukoht: Lääne-Virumaa, Mahu
Aega jäänud: 5p 8h
Tehtud pakkumisi: 2

no-img Pilt puudub

Tee ehitus

Asukoht: Tartumaa, Kobratu
Aega jäänud: 3p 8h
Tehtud pakkumisi: 1

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.