+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Kanalisatsioonitööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

KANALISATSIOONIKAEVUDE UUENDAMINE/PARANDAMINE

ID 23065

4387 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 07.09.2011
  • check Võitja valik kuni
    14.09.2011
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: K, 7. september, 2011
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: E, 26. september, 2011 (Soovituslik)
Tööde lõpp: E, 03. oktoober, 2011 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Pehme pinnas, kahe kaevu sisebetoonrõngaste vahetus (praegu kummaski kaks) ning uued kaevuluugi äärised.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja ei ole pilte ega faile lisanud.

Hanke korraldaja: ettevõtte ID27458

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 1    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private ID1545 4.9 1 550,0 € Ei sisalda Ei sisalda Ei soovi 07.09.2011 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID1545 ) :

Firma nimi: ************ **
E-mail: ********************
Telefon: ********
Kontaktisik: ***** *****
Asukoht: ******* *** ** ********** ********* *****
Käive: 76118.16
(periood 01.01.2024 - 31.03.2024)
Töötajaid: 4
(seisuga 31.03.2024)
Asutatud: 2005
MTR: Ehitamine
Maksuvõlg: 2 511,11 € (seisuga 27.04.2024)

Keskmine hinnang:

4.9
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 74
Tehtud tööde pildid: 0

Pakkumise kirjeldus:

Tere. Tegemist Teie kirjeldatud mahus uue kanalisatsioonitrassi ehitusega alates majaväljundist (võimalusel ümberühendus keldris vana toruga või vahetult välisseinast) koos kahe d400 PE-plast malmteleskoopse kanalisatsioonikaevuga kuni "linna kanalisatsioonikaevuni" liitumispunktini (eeldusel, et ei pea kaevetöödeks oluliselt linna maapeale ronima - eeldab kaeveluba). Kõik materjali-, abimaterjali-, mehhanismide-, tööjõu- ja transpordikulud. Kaeveala taastamine ja planeerimine haljastuskõrgusele koos üldplaneeringu taastamisega vajadusel killustikalusena - hinnapakkumine ei sisalda katete taastamist/lõpp haljastust. Garantii 5 aastat. Arvega ? + km.

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID1545   25.08.2011 22:19
Tere. Täpsustaks - 1. Kas ligipääs ekskavaator-laaduri suguse kopaga hea ? 2. Kas pinnase ümber kaevude saab töö ajaks kõrvale kaevata ehk ruumi on nii kõrvalekaevamiseks kui vajadusel kalluri jaoks ? 3. Kas ka katete taastamisega (asfalt, freespuru, killustik, kiviparkett vms.) on vaja tööde hinnapakkumises arvestada ? 4. Kas eeldan, et tegemist on 1000mm ( või ehk 700mm) kaevude/rõngastega ja sügavus kummalgi kaevul ca. 2m ? 5. Kas peale kaevude rekkimist lähevad uued "ujuvat tüüpi" malmluugid või tuleb vanad lihtsalt õigesse kõrgusesse jäigalt tagasi paigaldada ? 6. Kas kaevupõhjad (betoneeritud läbijooksurennid/torud vms.) on korralikud ja kaevupõhjad iseenesest ümbertegemist/remonti ei vaja ? OK, ehk aitab :) - Tänan.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 26.08.2011 11:12

Tere, täname reageerimast. 1. Peaks mahtuma küll. 2. Ruumi jagub, kalluri manööverdamine keeruline. 3. Praegu on pehmepinnas ning mõneks ajaks jääb veel pehme pinnas. 4. Pigem 700mm ja sügavus ca. 2m. 5. Kui teete hinnapakkumist siis kirjutage välja mõlemad variandid, oleks spetsialisti nõu vaja. Tulevikus jäävad need keavud parkla sisse. 6. Kaevupõhjad tuleb kindlasti puhastada, on tulnud liiva sisse ning kindluse mõttes oleks mõistlik siis juba kõik torud ka ära vahetada, majast kaevuni 1,5m, kaevude vahe 1,5m ning linnakanalisatsioonikeavusi ca 5m. Vabandust, et ei oska täpsemini Teie küsimustele vastata, kahju et ei saa Teile objekti näidata, saaksite täpsemini ise soovitada mida teha tuleks! Kena päeva!

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID1545   26.08.2011 20:35
Ok, tänan, saan aru mis töö plaanis. Aga seljuhul, kui plaanite juba ka torustike vahetust (tõenäoliselt vanad malmikad või keraamilised/asb.tsement - mis ei sobi mõõtudelt kokku tänapäevaste standarditega) oleks õigem, kui ka ODAVAM kohe nende bet. kaevude asemel kasutada tänapäevaseid plastkaevusid, mille luugikõrgust on lihtne hiljem teleskoopse ehituse tõttu täpselt tulevikus planeeritava pinnakatte/parkimisala kõrgusse reguleerida - lihtsalt kergitada või allapoole suruda. Tänapäevased plastkaevud on 100% vee ja pinnasetihedad ja koosluses tänapäevaste plasttorudega praktiliselt täiesti hooldusvabad/mitteummistuvad, ning teleskoopsed malmluugid kannatavad ka pinnakatte/kõvakatte puudumisel õigesti paigaldatuna igasugust ülesõitmist/koormust. Usun, et peaksite selle töö peale kohe mõtlema, kuna ainuüksi nende kahe betoonkaevu remont võrdub vähemalt poole eelarvega, mis kuluks teie kirjeldatud mahus kogu torustiku/kaevude vahetamisega tänapäevase lahenduse vastu. Mida siis nüüd Teile pakkuda ? :)

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 29.08.2011 15:53

Tänan mind harimast tänapäevaste võimalustega, kui Teile palju tüli ei tee paluks siis pakumist vana süsteemi remont/renoveerimine ning uue süsteemi panek!!! Tänan!

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Kanalisatsioonitööd" on 2 aktiivset tööd

no-img Pilt puudub

Reoveemahuti paigaldus

Asukoht: Harjumaa, Vasalemma
Aega jäänud: 5p 20h
Tehtud pakkumisi: 1

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.