+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Fassaaditööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Eramaja soojustustööd. Puitfassaad, katus, sokkel

ID 24625

2662 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 03.06.2012
  • check Võitja valik kuni
    10.06.2012
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: P, 3. juuni, 2012
Maakond: Raplamaa
Muu asula: Rapla vald.
Tööde algus: N, 31. mai, 2012 (Soovituslik)
Tööde lõpp: R, 31. august, 2012 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tellija poolt

Töö sisu

Hinnapakkumises palun välja tuua ridade kaupa töö maksumus. Kredexi ja panga nõue.

Hinnapakkumise soov oleks siis järgnevatele töödele.

TEP plaadiga kaetud maja koos garaaziga. TEP laat eemaldada, samuti maja esiküljel olevad „kaunistuseks“ laotud punased telliskivid.

1. Maja välissein koos garaažiga , mis läheb uue soojustuse ja fassaadi alla on 150 m2, millest aknapinda on 25 m2 ehk siis 125 m2. Maja seintele villa 150 mm ja garaažile 100 mm.
2. Majal tuleb kinni ehitada 2 akent, 1 aken suuremaks teha ja 1 väiksemaks.
3. Aknad tuleb soojustuse sisse tuua ehk siis ca 150 mm – 200 mm väljapoole

4. Maja katus 200 m2 koos uue varikatusega. Vana eterniit -roovitus eemaldada . Uus roovitus, rihtimine, aluskile ja uus katus. Pakkuja võib valida kas eterniit või plekkk katus. Eelistatud odavam variant. Katusele peale redeli muid lisasid pole vaja.
5. Pööningulaele paigaldada soojustus. Näiteks puistevill ca 400 mm. Lisa soojustusi pole vaja kuna pööningut kasutama ei hakata. Korstna ümbrus tuleb soojustada kivivillaga, et vähendada tuleohtu juhuslikust sädemest.

6. Ehitada katuse vahetuse ajal varikatus trepi kohale.

7. Paigaldada vihmavee süsteem. Kaasas olevatel joonistel on minu meelest vihmaveetorusid liiga palju pandud. Aga see pole primaarne. Pakkuge oma nägemus välja

8. Ehitada uued tuulekastid.

9. Soojustada maja sokkel penoga. Sokkel ca 35 m2 Krohvida ( võib ka sokli viimistluseks midagi muud pakkuda) Maa sisse soojustus ca 500 mm. Garaazi soklit ca 3 m2 pole vaja soojustada vaid lihtsalt krohvida.

10. Paigaldada kaks uut ust. Kui on võimalik võib pakkuda ka uksed Teie poolt.

11. 11. Paigaldada soojusvahetiga nn värske õhu klapid ca 3 tk. Projekteerija annab nende kohta andmed ja kuna pole täpselt teada millised need on siis palun ainult töö raha. Tegemist paigalduse puhul sama töömahuga nagu seda on värske õhu klappidega.


Maja asub Raplamaal. Purilas. Majaga on võimalik tutvuda tööpäeviti peale kella 18.00 ja nädalavahetustel. Hoones sees ei elata.

Kuna on vaja välja vahetada ka amortiseerunud keskkütte süsteem siis võite ka seda pakkuda.

Katlamaja tingimused:

Terasest halupuu katel (malmkatelt, PELLETEID ja igasuguseid puugaasi omasid ei soovi), aku paak 1500 l (tuleb keldris kokku keevitada), soojavee võimalus tarbeveena. Majja 6 radiaatorit ja põrandakütte valmidus ehk nn otsad välja tuua. Kuna maja hetkel seest renoveerima ei hakata on vajalik wc, vannitoa , esiku põrandakütte validus, kuna see tuleb kunagi hiljem.

Eeldan, et materjalid tulevad ehitajalt, kuid võin ka ise muretseda. Kuid töö ja materjali hind peab olema pakkumises eraldi välja toodud. Aknad võin ise muretseda.


Lisaküsimustele vastan meelsasti.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID28870

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID18729   05.05.2012 10:10
Tere, Firmad ja FIE-d peavad olema ehitajad aga eraisikud mitte. Milleks Firma esitab oma pakkumise kui tehakse uus hange materjalile. Siin võiks olla vastupidi, enne teete hanke materjalile, arvutate enne materjalid ise välja ning teete hanke ning pärast otsite ehitajat. Lugupidamisega

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 06.05.2012 00:07

materjalide hinda ma umkaudu tean. küll, aga peab olema ehitaja pädev välja arvutama materjali kulu. seega kui te ei soovi seda teha siis tööd ei saa. nii lihtne see ongi

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Fassaaditööd" on 18 aktiivset tööd

Maja värvimine

Asukoht: Harjumaa, Leppneeme
Aega jäänud: 8h 15 min
Tehtud pakkumisi: 15

Fassaad/sandwich pesu

Asukoht: Harjumaa, Jüri
Aega jäänud: 8p 8h
Tehtud pakkumisi: 13

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.