+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Korterite remont" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

42 m2 korteri kapitaalremont/renoveerimine

ID 24839

1437 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 27.05.2012
  • check Võitja valik kuni
    03.06.2012
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: P, 27. mai, 2012
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: E, 28. mai, 2012 (Soovituslik)
Tööde lõpp: T, 31. juuli, 2012 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Lähteülesanne Heina 47 korter 4 renoveerimiseks:
Tööd peavad sisaldama materjalide hindasid, transporti kui ka ehitusjäätmete äravedu/likvideerimist
1. Lammutada sein suuretoa ja magamistoa vahel;
2. Lammutada sein ja soojamüür/pliit magamistoa ja köögi vahel;
3. Lammutada sein suuretoa ja esiku vahel;
4. Lammutada olemasoleva ahi/soojamüür/pliit, suitsukäik, olemasolevad kasutuskõlbulikud tellised säilitada (otsuse langetab tellija tööde käigus);
5. Lammutustööde käigus eemaldada ja säilitada olemasolevad lülitid.
6. Avada teatud osa maja nurkmisest põrandast ja uurida, fikseerida ja likvideerida külmasild (külmasilla olemasolu oli näha talveperioodil sokli pinna laes ja ülemises seinaosas);
7. Uus sein magamistoa ja suuretoa vahele (metallkarkass, heliisolatsiooniks kivivill, kipsplaat);
8. Uus sein magamistoa ja endise köögi e. rajatava vannitoa vahele (metallkarkass, kivivill, kipsplaat sh vannitoa poolele niiskuskindel kipsplaat), näha ette ukseava;
9. Sein/ukseava vannitoa ja uue rajatava avatud köögi vahele (metallkarkass, kivivill, kipsplaat sh vannitoa poolele niiskuskindel kipsplaat);
10. Vannitoa ehitus:
a. Olemasolev põrandamaterjal eemaldada võimalikult tervelt, materjal säilitada;
b. Vee ja kanalisatsioonitorustike paigaldus sh õhutusklapi paigaldus kanalisatsioonitorule;
c. Uue põranda valamine, põrandakütte paigaldus;
d. Põranda hüdroisolatsioon:
i. Kuiv, tasandatud põrandapind krundida 1:1 veega vedeldatud Kiilto Keraprimeriga või Kiilto Tatu nakkedispersiooniga.
ii. Kanda Kerafiber pintsli ja rulliga seina ja põranda ühinemiskohtadesse (seinale ülestõste vähemalt 10 cm) ning läbiviikude ümber. Asetada värske Kerafiberile Kiilto Nurgatugevduslint, hõõruda kinni.
iii. 2 kihti trapitugevdustükki põrandapinnale, mis kumbki pintseldada Kerafiberiga üle.
iv. Kanda Kerafiber trapi ümbrusesse u 40 x 40 cm suurusele pinnale ja keerata trapitugevdustükid trapi peale nii, et pealmine pind jääb allapoole ning pintselda üle.
v. Kanda kiht Kerafiberit kogu isoleeritavale põrandapinnale. Lase kuivada vähemalt kaks tundi (värvimuutus). Kanda teine kiht Kerafiberit ülestõstete ja põranda pinnale ning lase enne plaatimist kuivada vähemalt 6 tundi (värvimuutus). Kontrolli, et Kerafiberi kihti ei ole jäänud auke. Tihenda õhukesed ja/või poorsed kohad Kerafiberiga ja lase parandustel kuivada. Hüdroisolatsioonikihi paksus peab olema u. 0,7 mm.
vi. Enne plaatimist lõigat trapi kohale ümmargune, u 40 mm trapi siseläbimõõdust väiksem ava, nii et lõigatud äär ulatub üle trapis oleva kummitihendi (vt trapitootja juhendit).
vii. Trapi kohal peab hüdroisolatsioonikihi paksus olema vähemalt 1,5 mm.
viii. Kinnita trapi pingutusrõngas ettevaatlikult oma kohale. Tihenda pingutusrõnga alumise ääre ja trapi vaheline vuuk Masa Liimimassiga.
e. Põranda plaatimine (plaadid ja segud tarnib tellija, ca 4,1 m2);
f. Seintele niiskuskindel kipsplaat; Vanni ümbruses (ca 8 m2) tagada hüdroisolatsioon järgnevalt:
i. Kruntida seinapind Keraprimeriga või Kiilto Tatu nakkedispersiooniga. Lasta krundil kuivada vähemalt kaks tundi enne hüdroisolatsioonimastiksi pealekandmist.
ii. Kanda Kiilto Kerafiber pintsli ja rulliga püstnurkadesse, kruvipeadele ning ehitusplaatide vuukidesse ja nende ümbrusse. Asetada nendes kohtades värskele Kerafiberile Kiilto Nurgatugevduslint (20 cm laiune nurkadesse ja 10 cm laiune vuukide kohale) ning hõõruda hoolikalt kinni. Kontrollida, et lint on täielikult Kerafiberiga läbi imendunud.
iii. Toruläbiviikude jaoks lõigata u 10 x 10 cm suurused tugevduskangatükid. Tükkide keskele lõigata u 4 mm toru välisläbimõõdust väiksem ava. Kinnitada tugevdustükid värskele Kerafiberile ja hõõruda kinni.
iv. Kanda Kerafiber rulliga kogu isoleeritavale pinnale ja lase kuivada u 2 tundi (värvimuutus).
v. Kanda pinnale teine kiht Kerafiberit ja lase kuivada vähemalt 6 tundi (värvimuutus). Hüdroisolatsioonikihi paksus peab olema u. 0,5 mm.
g. Vanniümbruse osa plaatimine (ca 8 m2) (plaadid ja segud tarnib tellija);
h. Ülejäänud seinale kanda niiskuskindel pahtel + niiskuskindel värv.
i. Ventilatsioonisüsteemi paigaldus (ventilatsioonitoru suunata korstna ventilatsioonilõõri);
j. Ripplae paigaldus;
k. Elektrisüsteemi ja valgustite paigaldus (juhtmete vedamine, 2 niiskuskindlat pistikut, valgustid ripplaele);
l. Ukse paigaldus (ukse tarnib tellija);
m. Vanni/duššinurga, segistite, kraanikausi ja WC poti paigaldus;
11. Olemasolevast WC-st eemaldada wc pott; kontrollida ja kaaluda püstikute vahetust; viimistleda seinad/lagi, põrand, paigaldada veeboiler (veeboileri enda hind ei pea sisalduma pakkumised); Näha ette pesumasina kasutamine (elekter, vesi, kanalisatsioon); paigaldada uks (uks olemasolev). Valgustuse tagamine.
12. Kööginurk – teha ettevalmistused vee ja kanalisatsiooni ning elektrisüsteemi osas vastavalt sisekujunduslikule eskiisile;
13. Põrandad – Uue vannitoa osa põrandalauad eemaldada ja neid kasutada praeguse pliidi esise ja aluse laudade asendamiseks, sh ka panipaigas. Põrand lihvida lintlihviga, naelad lüüa sisse. Parandustöödeks kasutada puidupahtlit. Võimalusel tagada selline pind, et oleks võimalik põrandat õlitada. Kui aga piisavalt hea kvaliteet ei ole võimalik tagada, siis värvida põrand. Paigaldada põrandaliistud;
14. Laed ja nende seinte ülemised ääred – Puhastada lahtine krohv, pahteldada, Knauf kipskrohviga, LR pahtliga viimistleda ja värvida silikaatvärviga.
15. Seinad- lahtine tapeet maha, ettevalmistustööd uue tapeedi paigaldamiseks. Uue tapeedi paigaldus (tapeedi tarnib tellija).
16. Elektrisüsteemi väljaehitus - Lülitid võtta taaskasutusse. Elektrik peab üle vaatama, kas pole lühist, võibolla puhastada. Harukarpide seisukorda kontrollida. Elektrijuhtmed vedada põrandaliistus tagant ja siis süvendada seina. Uus juhtmestik kindlasti kööki ja vannituppa. Kaaluda olemasolevate laelampide/juhtmete kasutamist, kuid elektrik peaks selle võimalikkust hindama.
17. Kirjutuslaua, kapi ja kolme siseukse viimistlemine/renoveerimine. Eemaldada vana värv, uksed õlitada, kapp ja kirjutuslaud värvida. Vajadusel teha parandustöid, uste olemaolevad detailid säilitada.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID29121

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.