+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Renoveerimine" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

2-toalise korteri renoveerimine

ID 25057

7782 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 11.07.2012
  • check Võitja valik kuni
    18.07.2012
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: K, 11. juuli, 2012
Maakond: Harjumaa
Tööde algus: L, 14. juuli, 2012 (Soovituslik)
Tööde lõpp: R, 31. august, 2012 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

NB! Pakkumisi võivad teha ka väljas pool Harjumaad tegutsevad firmad/brigaadid(nõus ka vajadusel muretsema elamispinna renoveerimise ajaks).

Korter asub Tallinna kesklinna vaikses tänavas, kivimaja esimene korrus(stalini aegne ehitis), 42.9 ruutmeetrit, 2 tuba ja köök(köök eraldi, toad läbikäidavad), vannituba ja wc koos, lagede kõrgus 2.9m, parkimiskoht kinnises hoovis ja maja ees parkimise võimalus.
Kogu korter väga halvas korras, viimane remont väga ammu. Korteris sees ei elata. Keldri kasutamise võimalus. Prügikonteineri saab asetada korteri akna alla õue alale kedagi segamata.

ÜLDINE : Korteris kõik seinad, põrandad ja laed puhtaks teha. Vaja panna uus elektrivõrgustik kogu korterisse, kaablid, pistikud( TV, interneti, telefoni valmidus). Uued torud s.t. san. sõlme rekonstrueerimine(vana veemõõtur asendada uuega). Aknapalede viimistlus. Uued PLASTO aknad juba paigaldatud akna firma poolt.
Majja on pandud uus keskküttesüsteem ja korteris uued radiaatorid. Radiaatori tagant krohvida, kipsida, pahteldada s.t. teha radikatele korralik pesa ja asetada tagasi. Paigaldada uksed: 1 SAKU METALL välisuks (muretseb tellija ehk mina), 1 toauks puidust, 1 vannitoauks puidust(uksed peitsida ja lakkida valgeks). Paigaldada puidust aknalauad, peitsituna ja lakituna valgeks nagu uksed. Kogu korteri laed tulevad 20 cm allapoole( uus kõrgus 2.70, kipsplaadiga kaetud), siis jäävad vanad laekarniisid vana lae ja uue lae vahele peitu, samuti lihtsam uut kaablit vedada(uusi karniise ei tule). Lagi värvida, seinad värvida ja tapeetida osaliselt v.a. pesuruum(mõlemas toas üks sein tapeetida, ülejäänud värvida). Korteri põrandad hetkel ei ole loodis ega tasased. Papp ja laudis tuleb ülesse võtta, loodida, tasandada, uus isolatsionn, uus niiskuskindlast põrandaplaadist aluspind, selle peale korgi materjalist rullvaip ja laudparkett ning vannituba, esik(osaliselt 4 m2) ja kööginurk(4m2) katta keraamiliste plaatidega. Põranda liistud paigaldada kogu korterisse. Laerosetid vahtplastist paigaldada 3TK. Ehitada kipsist garderoobikapi pesa esikusse.
Uue planeeringuga eemaldatakse 3 seina( 1 täielikult ja kahte nihutatakse). Senisest köögist ja magamistoast, saab seina kaotamisel üks suur avatud köögiga elutuba. Uus elutuba(vana magamistuba) on liiga kitsas ja uus magamistutuba(vana elutuba) on liiga suur, siis tuleb olemas oleva ukseavaga seina nihutada 75cm uue magamistoa poole. Ehitada uus kergsein koos isolatsiooniga, ilma ukseavata. Vannituba tuleb lühendada 15cm, tekib suurem ava mööbliga manööverdamiseks(hetkel vahe ainult 78cm).
Korterisse tuleb paigaldada uus elektrikapp, uus kaabeldus, mõlemasse tuppa TV ja interneti valmisus, 3 laearmatuuri, 14 süvistatud kohtvalgustit, 1 seinalamp vannituppa, 15 kahest pistikupesa, 8 lülitit.

VANNITUBA-WC : Vannituba ja wc asuvad ühtses ruumis. Hetkel seal vann(ei ole vaja utiliseerida ehitaja poolt), wc pott, vesi tuleb gaasiboilerist, seinu katab PVC paneelid ja keraamilised plaadid osaliselt, lagi värvitud, põrandal keraamiline plaat. Vannitoa ja köögi vahel on kõrge aken - see tuleb kaotada.
Tehtavad tööd: Kõik välja lõhkuda, seinad, laed, põrnadad puhtaks, loodida, niiskustõke ja valmistada pind ette plaatimiseks. Paigaldada väljatõmbeventilaator koos torustikuga. Paigaldada valge paneelidest ripplagi.
Dushinurk vanni asemele(dushialust ei ole vaja ehitada, ainult äravool ja eraldada klaasseinaga - tellija poolt), kraanikauss koos kapiga(kraanikausi kohale tuleb peegel, seinalamp ja el. pistik), pesumasina valmidus, uue gaasiboileri(Junkers) paigaldus uude kohta(jääb ikka vannituppa), seega mõningate gaasitorude ümber vedamine ja asendamine, põrnadakütte paigaldus, seinad ja põrandad plaatida. Uue puidust ukse paigaldus, peitsituna ja lakituna valgeks. Vannitoa otsasein tuleb maha lõhkuda ja vannituba teha 15 cm lühemaks.

KÖÖK : Hetkel gaasipliit, kraanikauss, vana mööbel(neid ei ole vaja utiliseerida). Seinad värvitud, põrnadat katab linoleum ja selle all laudis.
Tehtavad tööd: Kõik välja lõhkuda, seinad, laed, põrandad puhtaks. Krohvida, kipsida, pahteldada, loodida.
Köögisein maha lõhkuda, teha kõrval oleva toaga üheks suureks köök-elutoaks.. Sein ei ole kandev.Kööki tuleb elektripliit. Uued torud, juhtmed. Põrand plaatida osaliselt ja et kõik köögi kommunikatsioonid oleks valmis s.t. sellises seisus, et tuua ainult köögiumööbel sissa.
NB! Köögimööblit pole vaja paigaldada.

TOAD : Hetkel toad tepeeditud, lagede nurkades kipsist vanad karniisid, korteri põrandaid katab hetkel värvitud papp ja selle all laudis, ühe toa lage katab vahtplast, teise toa lagi värvitud.
Tehtavad tööd: Kõik välja lõhkuda, seinad, põrandad, laed puhtaks. Krohvida, kipsida, pahteldada, loodida.
Seinad viimistlamise järel osaliselt tapeetida ja värvida, samuti ka laed värvida. Põrandatel laudparketi paigaldus, uue niiskuskindlast põrandaplaadist aluspõranda ehitus, isolatsioon, laudparketi aluseks kasutada kork materjalist rullvaipa. Põranda liistud paigaldada. Laerosetid paigaldada vahtplastist(3TK). Paigaldada 1 toauks puidust, peitsituna ja lakituna valgeks. Aknalauad paigaldada, peitsituna ja lakituna valgeks. Praegu kahe toa vahel olev sein ukseavaga lammutada, ja see seina nihutada 75 cm - ehitada uus isoleeritud kergvahesein( sellepärast tuleb seina nihutada, et uuele elutoale saada laiust-avarust juurde ja uude magamistuppa pole nii palju ruumi vaja). Tulemuseks on : köögist ja tema kõrval asetseval magamistoast saaks uue planeeringu järgi avatud köögiga elutuba ja praeguse elutoa asemele tuleks magamistuba. TV ja interneti valmisdus mõlemasse tuppa.

ESIK/KORIDOR: Hetkel seinad tapeeditud, lagi värvitud ja põrandal papp, mille all on laudis. Korteril topelt välisuks.
Tehtavad tööd: Kõik välja lõhkuda, seinad, laed puhtaks. Krohvida, kipsida,pahteldada loodida.
Välisuks vahetada(metallist SAKU uks, selle muretseb tellija ehk mina, vanasid uksi ei ole vaja utiliseerida), 1 garderoobi pesa teha kipsist(sisu ja uksi ei ole vaja). Põrand plaatida osaliselt.

Hinnapakkumine peab sisaldama tööraha, ehitamiseks vajalike materjalide maksumust, värv, juhtmed, uksed(siseuksed - puidust, valge peitsiga ja lakiga kaetud), aknalauad puidust - peitsituna ja lakituna valgeks, põrandaküte, torud, kruvid, segud, kipsplaadid, silikoonid, isolatsioonid, väljatõmbeventilaator ja paneelidest ripplagi vannituppa jne., ehitustolmu, ehitusjäätmete koristust ja utiliseerimist. Pakkumine peab sisaldama torutööd koos materjalidega ning elektritööd koos materjalidega s.t. uus kaabeldus, pistikud, tepslid,teleka ja interneti valmidus ning uus elektrikapp.

Sisustusmaterjalid: tapeet, keraamilised plaadid, parkett, sanitaartehnika, metallist välisuks, gaasiboiler.
Kõik need maksab tellija ehk mina.

Korter peab saama sellisele tasemele, et mööbel sisse ja elama. Viimistlustase peab olema KÕRGE s.t. seinad, laed, põrandad loodis ja vinklis.

Otsitavad töömehed peavad olema suurte kogemuste ja oskustega ning oleks võimalik näha ka eelnevalt tehtud töid.
Korteri renoveerimine on kooskõlastatud korteriühistuga. Tehtavaid planeeringu muutusi käis vaatamas ehitusinsener ja kinnitas, et eemaldavad seinad ei ole kandvad ning selle kohta on ka vastav kirjalik kinnitus.

Lisaküsimustele alati valmis vastama.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID24680

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 1    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private ID27612 5.0 13 100,0 € Hinna sees Hinna sees 25% 24.06.2012 Vestlus (3)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID27612 ) :

Firma nimi: *************** **
E-mail: *********************
Telefon: ********
Kontaktisik: ****** ****
Asukoht: ******** *** ******** ********* *****
Käive: Andmed puuduvad
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2011
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 09.05.2024)

Keskmine hinnang:

5.0
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 1
Tehtud tööde pildid: 11

Pakkumise kirjeldus:

Hind sisaldab ammutust ja prahi utiliseerimist,materjale,tööd ja garantiid.Parimat

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID22801   22.06.2012 06:59
Tere.Vanad plaanid ja pildid hetkeolukorrast on olemas.Nüüd riputage palun ülesse renoveerimisprojekt-tööjoonis kus on ära näidatud uute seinade asukohad(mõõtkavas,muidu pole võimalik materjali kulu arvestada),eraldi elektiosa joonis kuhu täpselt tulevad valgustid(lae,koht,seina),pistikud,tv,internet jne.samuti mõõtkavas,et oleks võimalik materjalikulu arvestada.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus:
Hanke korraldaja ei ole küsimusele veel vastanud

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.