+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Renoveerimine" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Korterelamu rekonstrueerimine

ID 26607

1276 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 08.02.2013
  • check Võitja valik kuni
    15.02.2013
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: R, 8. veebruar, 2013
Maakond: Tartumaa
Linn: Tartu
Tööde algus: E, 01. aprill, 2013 (Soovituslik)
Tööde lõpp: T, 15. oktoober, 2013 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tellija poolt

Töö sisu

Soovime hinnapakkumist korterelamu rekonstrueerimiseks vastavalt kompleksprojektile (soojustamine, kütte- ja ventilatsioonisüsteem) ning järgnevatele märkustele. Lepingu sõlmimisel tuleb arvestada asjaoluga, et viimased 35% tööde maksumusest laekuvad peale kõikide tööde lõpetamist 45 päeva jooksul.

Hinnapakkumine peab olema kehtiv kuni 1.05.2013.
Hinnapakkumises palume märkida periood, millal oleks võimalik töid teostada.

Hinnapakkumise koostamisel tuleb arvestada alljärgnevaid punkte:
1. Projekti vahel olevad mahutabelid on informatiivsed.
2. Panduse andmed: laius 600mm, betoon C25/30, armatuurvõrk 6mm silmaga 150mm, deformatsioonivuugid lõigatakse sisse ning täidetakse spetsiaalse mastiksiga.
3. Vundamendi hüdroisolatsiooniks SBS rullmaterjal.
4. Aknasillused, mis on toestamata, tuleb toestada nurkraudadega.
5. Betoonist aknalauad tuleb maha lõigata.
6. Maja seinal olev redel tuleb eemaldada ja utiliseerida.
7. Majaesised välisuksed jäävad olemasolevad. Olemasolevad uksed tuleb enne tuulekoja seinte soojustamist täiendavalt kinnitada (kasutada ankrutel keemilist massi vms), kuna lengid ei ole korralikult kinni.
8. Tuulekoja katus vastavalt joonisele 17. Katuse esikülje ja räästa laudis tuleb paigaldada uus. Katusele uus plekk olemasoleva eeskujul.
9. Tuulekoja katusele paigaldada ka vihmavee rennid ja torud.
10. Elutoa väljaehitise rekonstrueerimisel arvestada: Lisakarkassiks paigaldatav puit peab olema kvaliteetne hööveldatud materjal. Villaks võib kasutada ainult plaatvilla, märkida pakkumises juurde konkreetne tootja ja mark. Tuuletõkkeplaat Isover VKL-13. Kivipuruplaadi paigaldamisel arvestada, et vaja kasutada ka spetsiaalseid nurga- ja vaheliiste ning spetsiaalseid välistingimustesse sobivaid plaadikruvisid.
11. 5.korruse väljaulatuva osa katuseplekk tuleb soojustamiseks eemaldada ja tagasi paigaldada. Teadaolevalt tuleb 1-le katusele paigaldada uus plekk.
12. Pakkumine peab sisaldama eemaldatud plekkide ja muude materjalide utiliseerimist.
13. Maja katus jääb olemasolev. Vihmaveesüsteemid tuleb demonteerida ja uuesti tagasi panna.
14. Räästakastid tuleb üle värvida.
15. Maja tagused uksed tuleb välja vahetada vastavalt seletuskirja punktile 6.10.
16. Maja tagused trepid tuleb lammutada ja utiliseerida. Uued trepid tehakse üheastmelised betoonplaadid, mõõt ca 1 x 2 m, betoon C30/37 keskkonnaklass XC4+XF3.
17. Uste alune vundament tuleb samuti soojustuse ja hüdroisolatsiooniga katta.
18. Aknad. Hoonel tuleb vahetada kõik veel vahetamata aknad, nende kokkulugemine iseseisvalt pakkuja poolt. Tarnitavate akende U-väärtus peab olema 1,1 W/m²K või parem. Akende vahetamine peab hõlmama ka sisemiste palede viimistlemist ning uute aknalaudade paigaldamist.
19. Infoks välisviimistluse kohta – akende ümber (külgedele ja üles) tuleb värvida teises toonis raam laiusega 50-80mm (Tartu LV nõue).
20. Pööning tuleb prahist põhjalikult koristada, praht utiliseerida.
21. Pööningule rajada käiguteed, laiusega 600mm. Samuti puidust redelid katuseluukide juurde.
22. Pööninguluukide ümber tuleb ehitada vineerist kõrgendused (kõrgus ca 350mm) puistevilla jaoks.
23. Paigaldada uued soojustatud tulekindlad pööninguluugid EI-30.
24. Sarikate vahele paigaldada tuulesuunajad, et puistevilla ja fassaadi soojustuse saaks omavahel kokku viia (tuuletõkkeplaat Isover VKL-13), joonis 18.
25. Pööningu otsaseintes olevad aknad tuleb eemaldada ja utiliseerida. Nende asemele tuleb paigaldada samas mõõdus metallist vent.restid.
26. Vastavalt seletuskirja punktile 6.5. peab pakkumine sisaldama ka majaesise parkla uue asfaltkatte paigaldust. Olemasolev äärekivi nihutatakse kogu pikkuses 20cm haljasala poole.
27. Küte. Küttesüsteem vastavalt projektile ja vastavalt projektis näidatud seadmetele ja materjalidele. Pakkumine peab sisaldama ka individuaalseid küttekulu mõõtureid koos paigaldusega ja kaasnevate seadmetega (näidata eraldi real).
28. Ventilatsioon. Ventilatsioonisüsteem vastavalt projektile ja vastavalt projektis näidatud seadmetele ja materjalidele. Pakkumine peab sisaldama ka abiruumide väljatõmbeseadmeid koos paigaldusega (näidata eraldi real). Köögi pliidi kohtäratõmmet mitte kajastada.
29. Pakkumises näidata planeeritavad alltöövõtjad.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: ettevõtte ID22018

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.