+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Kanalisatsioonitööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Hange on lõppenud!

Võitjaks osutus kasutaja ID 1545

Liitumine kanalisatsioonitrassiga

ID 29936

4419 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 12.05.2014
  • check Võitja valik kuni
    10.06.2014
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: E, 12. mai, 2014
Maakond: Harjumaa
Linn: Tallinn
Tööde algus: E, 02. juuni, 2014 (Soovituslik)
Tööde lõpp: R, 20. juuni, 2014 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Soovin hinnapakkumist tsentraalse kanalisatsioonitrassiga liitumiseks kinnistusiseste ehitustööde tegemiseks. Liitumisprojekt on tehtud, liitumisleping olemas ja liitumistasu makstud. Päevane veekulu ca 1m3.

Vaja teostada umbes 15 m ulatuses kaevetöid, hankida ja paigaldada umbes 15 m maa-alust kanalisatsioonitrassi, ülepumpamiseks 2 pumpa (mis tuleks paigaldada olemasolevasse 12 m3 kogumismahutisse, kõrguste vahe trassiga ca 4m), rajada pumpade elektrivarustus (ca 25 m pistikuni) ning paigaldada avariiautomaatika, taastada kinnistul endine olukord (st paigaldada tänavakivid).

Hinnapakkumises näidata eraldi:

- kaevetööde maksumus
- pumpade maksumus
- pumpade paigaldamise maksumus (koos elektritöödega)
- kanalisatsioonitorustiku ja selle paigaldamise maksumus
- taastamistööde maksumus
- info potentsiaalse tööde teostamise aja kohta

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID35186

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 2    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private Crown ID1545 4.9 4 600,0 € Ei sisalda Ei sisalda Ei soovi 12.05.2014 Vestlus (3)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID1545 ) :

Firma nimi: ************ **
E-mail: ********************
Telefon: ********
Kontaktisik: ***** *****
Asukoht: ******* *** ** ********** ********* *****
Käive: 76118.16
(periood 01.01.2024 - 31.03.2024)
Töötajaid: 4
(seisuga 31.03.2024)
Asutatud: 2005
MTR: Ehitamine
Maksuvõlg: 2 511,11 € (seisuga 30.04.2024)

Keskmine hinnang:

4.9
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 74
Tehtud tööde pildid: 0

Pakkumine muudetud: 12.05.2014 Vaata ajalugu

Pakkumise kirjeldus:

Tere, arvestatud (surve)torustiku ehitamisega liitumispunktini koos kivikatte taastamisega. Mahutisse roostevabadel siinidel kiirühendusega (pumba rikkel/vahetamisvajadusel võimalik lihtsalt opereerida) 3f nugadega kanalisatsioonipump, mis on elektrood juhtimisel, automaatika koos faasikao- ja üle-alapingekaitsega, samuti avariisignaal reovee üle lubatu paisutusel mahutis (võimalik lisada ka gsm-moodul mis teavitab sõnumiga +480eur). Kahe pumbaga ja vaheldumisi töötsüklitega automaatika korral lisandub +1800 eur. Elektritööd arvestatud hinnapakkumisse. Garantii teostatud töödele 5 aastat. Arvega?+km. Lugupidamisega.


Proovisin mitu korda ja ei saa millegipärast küsimuste väljale alljärgnevat teksti postitada - panen selle siis siia ja Te saate ka siin vastata. Et saaks küsimuse esitada panen lihtsalt hinnaks 1 euro - kui asi selgem saan pakkumuse reaalseks muuta. Aitäh.

Tere taas, kui majast väljuv toru on 11cm kõrgemal kui liitumiskaevu põhi siis ei ole ju 15 meetrise vahemaaga trassile mingit pumplat vahele vaja - normaalne välistorustiku kalle on 0,6-1cm meetri kohta ja asi peaks täpselt sobima. Kui mahuti juures kahtlustate olemas oleva maapinna/toru vajumist ja kõrguste vahe on seljuhul 11cm positiivses suunas, siis seda parem - kui majapoolt tulev toru on vajunud või paigaldatud liiga suure kaldega, annab seda korrigeerida ja võimalik et vahe liitumispunktiga tuleb suuremgi, mis on hea.

Ma hästi ei saa aru "asjatundjatest" kes isevoolse kanali reaalse võimaluse korral soovitavad ülepumpamist - see on selgelt ebamugavam ja kulukam ning kasutatakse siiski teiste võimaluste puudumisel.

Maja "uputamisoht" sõltub sellest kas Teil on majal keldris (ehk siis allpool tänavatrassi paisutuskõrgusest - ütleme et tänava/kanalisatsiooniluukide kõrgusest) asuvaid san.seadmeid (wc-potte/trappe), millest peatrassi ummistuse/paisutuse korral võib hakata reovett sisse jooksma - selle vastu kasutatakse paisutustõkke/tagasilöögi klappe (need ei ole muidugi 100% kindlad ja ei päästa kui ise endale ülevaltkorrustelt klapi sulgumise korral reovett peale lasete - samas on ka võimalus kõik punktid eraldi ära kaitsta).

Kui Teil ei ole allpool maapinda (keldris) olevaid sanitaar punkte ei ole ka mingit ohtu.

Ülepumpamine on selles suhtes isegi kindlam, et kui on äravoolu probleem tänavatrassis siis teie pumpla toimib ikkagi ja pumpab vett vägisi tänavatrassi (jooksku siis kasvõi luukide vahelt maapeale) ja kuna surveosa on tagsijooksu eest kaitstud ei muuda see teie autonoomse süsteemi toimimist ja mingit uputuse ohtu pole.

Niiet igal asjal omad head ja vead - ma ei hakka pikemalt enam seletama, kuid korralik nugadega kanalisatsioonipump mis on suuteline läbi hekseldama kõik paberid ja kasvõi kogemata "sõbrannade" poolt potti visatud sidemed vms. maksab iseenesest sama palju kui tõenäoliselt kogu isevoolne lahendus kui see on võimalik välja ehitada.

Küsimus - on Teil allpool maapinda (keldris) kanalisatsiooni punktid? Tänan.
Private ID32602 4.3 56,0 € Hinna sees Hinna sees Ei soovi 12.05.2014 Vestlus (2)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID32602 ) :

Firma nimi: ********* **
E-mail: *****************
Telefon: *******
Kontaktisik: ****** ********
Asukoht: ******** *** *** ******** ***** ********** ******** *****
Käive: 212853.00
(periood 01.01.2024 - 31.03.2024)
Töötajaid: 8
(seisuga 31.03.2024)
Asutatud: 2013
MTR: Ehitamine
Maksuvõlg: puudub (seisuga 30.04.2024)

Keskmine hinnang:

4.3
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 9
Tehtud tööde pildid: 61

Pakkumise kirjeldus:

Pakudud hind on konsultatsioonile, PEale konsultatsiooni ja tutvumist antud olukorraga saame teha detailse hinnapakkumise Teie töödele. Lugupidamisega Ranner

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID1545   29.04.2014 13:50
Tere, mis mahutiga tegemist on kuhu pumbad planeeritud (klaasplast, metall, betoon ? - mismoodi see teeninduspüstik hetkel või planeeritud on kust pumbad/siinid sisse saab panna?). Veetorustik olemas ja sellega pole midagi vaja teha? Palju seda kivikatet hinnanguliselt eemaldada ja taastada on vaja? Kas kanali trass on kuni liitumispunktini kõik survekas või tuleb kohe peale ülepumpamist surverahustuskaev ja sealt edasi läheb isevoolne? Projekti või mingil kujul eskiisjoonist ei ole? Eramajale piisaks ka ühe pumbaga süsteemist, arvestades, et halvimaks juhuks kui pumbaga midagi juhtub on mahutil piisavalt suur reserv ju olemas - avariisignaal tuleb nagunii panna aga kahe pumbaga süsteem vajab juba kallimat automaatikat (pumpade vahelduv töö jne.). Tänan.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 30.04.2014 08:45

1. Mahuti seinad on betoonist, teenindamine toimub läbi kaevu, sealt peaks olema võimalik ka pumbad sisse lasta. <br />
2. Veetorustik on olemas. <br />
3. Tänavakivi katet on kogu 15 m ulatuses, eemaldamise teen eeldatavalt ise, kuid kaevetööd ja taastamise jätaks proffidele. <br />
4. Surve osas jään selge vastuse võlgu: mingeid sellekohaseid ettekirjutusi projektis ei ole, seega peaks olema võimalik mõlemat moodi teha. Projekt koos eskiisjoonisega on küll olemas, kuid kahjuks on seal peal ka aadress, mistõttu seda kardetavasti siia postitada ei lubata... <br />
5. Nõus, et ka ühe pumbaga peaks olema võimalik hakkama saada. NB! KÕIGILE PAKKUJAILE: palun tooge oma pakkumises välja ka pakkumine ühe pumbaga variandile.<br />
<br />
Tänan heade küsimuste eest, ise ka jälle targem.

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID1545   05.05.2014 16:24
Tere, tänud vastamast! Eskiis on küll kahjuks väga madala resoga ja sealt midagi aru ei saa aga seletuskirjast lugedes ei selgunud ülepumpamisvajadusest midagi - miks üldse nii suur kõrguste vahe nagu 4m või mõtlesite ol.oleva mahuti põhja ja liitumiskaevu kõrguste vahet? Kui suur on reaalne negatiivne kõrgustevahe elamust tuleva mahutisse suubuva torustiku ja liitumispunkti/kaevupõhja vahel, on keegi selle ära mõõtnud ? Tänan.<br />

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 07.05.2014 14:09

Eilne vastus millegipärast veebilehele kohale ei jõudnud, proovin täna uuesti.<br />
<br />
Vana projekti järgi on mahuti sügavus maapinnast 4010mm, selle järgi sai ka ülepumpamiskõrgus antud. Lisatud eskiisi uskudes on mahutisse siseneva torustiku kõrgus isegi 11 cm võrra kõrgemal kui liitumispunktis, kuid kuna mahuti juures on maapind ka veidi vajunud, siis ei julge garanteerida, et see ka tõele vastab. Seni objekti vaadanud asjatundjad on öelnud, et ülepumpamine tuleks igal juhul teha, kuid pumba rikke korral hakkab majas uputama. Selle vältimiseks ongi plaanis paigaldada pump mahutisse.<br />
<br />
Liitumispunkt on eskiisi järgi umbes 1,4 m sügavusel maapinnast, seega kõrguste vahe mahuti põhjast liitumispunktini on reaalselt ca 2,6-2,8 m.

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID35265   07.05.2014 07:56
Tere.On olemas valmis eramaja pumla diameeter 800 ja h2,1m kui selle saaks teie betoon mahutisse panna ja seal teha ühendused <br />
lihtsustaks see tööd ja hanke hinda.

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 07.05.2014 14:02

Tere,<br />
<br />
Kaevu diameeter on ca 500mm, seega kahjuks ei mahu ta sealt sisse.

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Kanalisatsioonitööd" on 4 aktiivset tööd

no-img Pilt puudub

Reoveemahuti paigaldus

Asukoht: Harjumaa, Vasalemma
Aega jäänud: 3p 9h
Tehtud pakkumisi: 1

Kanalisatsioonitrassi rajamine ja üldehitustööd

Asukoht: Ida-Virumaa, Kiviõli
Aega jäänud: 6p 9h
Tehtud pakkumisi: 0

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.