+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Kanalisatsioonitööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Hange on lõppenud!

Võitjaks osutus kasutaja ID 1545

Korraldaja hinnang tehtud tööle

5.0
31.10.2014
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Väga professionaalsed tegijad, soovitan igal juhul valida! Mul oli üsna ebastandardne probleem - arhailise kesta sisse tuli kuidagi aretada tänapäevane sisu nii, et see välja ei paistaks. Kõik mõtlesid kaasa, pakuti erinevaid variante ja mis põhiline - kordagi ei öeldud "no seda küll ei saa!" Tähtajast peeti kinni, pakutud summast peeti kinni, eranditult kõik töömehed olid väga sõbralikud. Kokkuvõttes - ma sain palju ilusama ja kvaliteetsema lahenduse kui lootsin! Väga super!

Vee kaevust majja toomine

ID 31340

20818 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 01.10.2014
  • check Võitja valik kuni
    08.10.2014
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: K, 1. oktoober, 2014
Maakond: Harjumaa
Muu asula: Turba
Tööde algus: E, 13. oktoober, 2014 (Soovituslik)
Tööde lõpp: R, 17. oktoober, 2014 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Olemasolevast puurkaevust vaja tuua eramajja vesi.

Vajalikud tööd/materjalid: kõik tööd puurkaevu pumbast hüdrofoorini (mõlemad kaasaarvatud) - so. pump, trassi jaoks kraavi kaevamine kaevust majja koos kinniajamisega, kõik installatsioonimaterjalid ja ühendamised, hüdrofoor, pumba automaatika, lihtsustatud joonis/projekt. Mingite KOV/kaeve vms. lubade vormistamine ei ole hanke objekt.

Geograafia: kaev majast ~20m, vahepeal poolkõvakattega tee (3m), millest võib läbi kaevata aga pärast peab killustikuga (või lihtpaigaldatava mustkattega) sillutama, killustik tuleb pakkujal tuua. Maapind kruus/savi. Objekt asub asulas, aga ruumi kaevata on piisavalt. Majja sisenemine vundamendi alt ja kohe sama siseseina äärest üles ~1,7m läbi põranda. Sinna tuleb ka hüdrofoor. Vundamendis sisuliselt ava olemas.

Kaev/kõrgused: puurkaev tehtud eelmise sajandi teisel poolel (NL ajal), dokumente pole. Mõõtmiste tulemused: sügavus: 27m; veepeegel maapinnast: 2,5m; puurkaevu toru Ø sisemine: 95mm (arvestades korrosiooni). Veevarustuse kõrguste vahe (pump-kõrgeim torustiku koht majas) max 30m, majja tuleb vesi ainult 1. korrusele. Majas hetkel torustikku ei ole ja selle tegemine pole hanke objektiks.

Probleem: kaevus on käsipump ja see peab jääma, kui vähegi võimalik. Kui ei, siis kaevust peab saama ka edaspidi lokaalselt aastaringselt vett võtta (kasvõi näiteks tagasivooluga maja hüdrofoorist vms.). Vt. käsipumba parameetreid lisatud pildilt.

Nõuded tehnikale ja materjalidele: veevarustuse 32mm survetoru panna piisavalt sügavale, et talvel ei külmuks. Pumba vajalikuks sai arvutatud tarbijate vooluhulga, 3barise rõhu ja torude kogupikkuse juures: Q=1,6m3/h; H=63m (a la Grundfos SQ2-55, ei pea pakkuma Grundfosi tooteid!); 220V. Süsteem peab toitma eramaja 1duss/1wc/2kraani/2pesumasinat/suvel aia kastmine. Hüdrofoor 80-100 l koos manomeetriga. Elektrikaabel pumbast tuleb ka vedada samase kohta, kus hüdrofoor.

Tehnika osas palun võimalusel teha 2 erinevat hinnavarianti:
A) püsikiirusega pump + mainitud suurusega hüdrofoor survelülitiga
B) muutuvkiirusega pump + väike hüdrofoor koos automaatikaga

Lisaks palun näidata eraldi hindadena (koguhind võrdub järgmise kahe rea summaga):
* kaevetööd/kinniajamine
* tehnika koos installatsiooniga

Palun näidake nii projekti läbiviimise kestvus kui ka võimalik algusaeg.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID29793

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 2    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private Crown ID1545 4.9 3 500,0 € Ei sisalda Ei sisalda Ei soovi 30.09.2014 Vestlus (9)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID1545 ) :

Firma nimi: ************ **
E-mail: ********************
Telefon: ********
Kontaktisik: ***** *****
Asukoht: ******* *** ** ********** ********* *****
Käive: 122454.21
(periood 01.10.2023 - 31.12.2023)
Töötajaid: 4
(seisuga 31.12.2023)
Asutatud: 2005
MTR: Ehitamine
Maksuvõlg: 5 088,53 € (seisuga 28.03.2024)

Keskmine hinnang:

4.9
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 74
Tehtud tööde pildid: 0

Pakkumine muudetud: 30.09.2014 Vaata ajalugu

Pakkumise kirjeldus:

Pakkumine - kaevetööd, veetorustiku/kaabli paigaldus majast kaevuni, kaevu komplekteerimine (adaptri/pumba jne.) paigaldus, surveautomaatika/torustiku paigaldus kuni sisetorustikuni, vajalikud el.tööd, liiv torustiku esmaseks tagasitäiteks, killustik/freesasfalt tee taastamiseks, üleliigse pinnase äravedu ja ladustamine, töö-, mehhanismide- ja transpordikulud kokku 2000 eur. SQE 2-55 püsisurvekomplekt koos kõige vajalikuga, puurkaevu tarvikud (adapter, r/v tross, liited, toru, kaabel/kõrid jne.) kokku 1500 eur. Tänapäevane käsipump koos kõige vajalikuga sinna kaevule maksaks ca. 200 eur. Kui nüüd siiski see vana survesüsteemiga tööle panna lisanduks kulupõhine materjal + ca. 200 eur tööraha. Garantii teostatud töödele 5 aastat. Arvega?+km.


NB! Ei saanud millegipärast küsimuste välja kaudu seda juttu postitada, seega panen selle siia - kui saan Teilt vastuse siis muudan lihtsalt hinnapakkumise õigeks.

Tere, ega nii peenikesse mantlisse midagi muud peale Grundfosi 3"-se pumba väga ei mahugi - seegi läheb suht napilt toruühenduse adaptrist mööda. Kui hakata nüüd sinna survetorustiku pealt mingit aastaringset (külmumiskindlat) veevõtupüstikut tegema ega siis ka nagu väga head varjanti pole - üldiselt on need lahendatud tühjendusmaakraani baasil, s.t. et iga kord kui keegi tahab talvel vett võtta peaks hakkama maakraani lahti keerama ja peale veevõttu selle jälle kinni keerama, et maapealsest osast vesi maa-alla (tühjendusmaakraani drenaazi) ära vajuks. Lihtsam on vast peale puurkaevupumba paigaldamist uuesti sinna nüüd juba De32 plasttoruga see käsipumba imutoru koos 1" põhjaklapiga sisse lasta (see mahub ka adaptrist mööda) - enne klappi torule väike auk sisse, et vesi saaks käsipumbast veepeeglini tagasi vajuda ja peaks asi lahendatud olema. Muidugi selle "sõjaaegse" käsipumba võiks tänapäevasega asendada - tuleb igaljuhul kokkuvõttes odavam kui hakata sinna surveosa pealt külmakindlat veevõttu ehitama.
Aga kas ise soovite pumpa pigem on/off rõhukellaga süsteemi (suur hüdrofoor ja survekõikumine) või siiski pigem sagedusmuunduriga püsisurvekomplekti (Grundfos SQE 2-55 lahendus) - hinnavahe tuleb tegelikult suht väike, sest odavat hiina/itaalia kummikotiga hüdrofoori ja odavat rõhuregulaatorit ei tasu nagunii kasutada, kui panna korralik (n. Danfoss) rõhuregulaator ja komposiitmaterjalist membraanhüdrofoor (ei roosteta ega kao vastusurve) on hind samas suurusjärgus SQE-ga.
Kuna käsipumbaga lahendusega ei saa puurkaevule normaalset "mütsi" panna milles tavaliselt toitekaabel ja turvatross asetsevad, siis tuleb ka need kuidagi läbi mantli lahendada - aga ok, see on teostatav. Pakun siis hinna Grundfosi SQE lahendusega ja ei hakka siin mingeid alternatiive leiutama? Ega Teil seal paasi pole, pinnas on ikka ilma hüdrovasarata kaevatav? Tänan.
Private ID18332 5.0 3 300,0 € Ei sisalda Ei sisalda 30% 01.10.2014 Vestlus (2)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID18332 ) :

Firma nimi: ** *******
E-mail: ***************
Telefon: ********
Kontaktisik: **** ****
Asukoht: ******** ********* *****
Käive: Andmed puuduvad
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2002
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 28.03.2024)

Keskmine hinnang:

5.0
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 2
Tehtud tööde pildid: 7

Pakkumise kirjeldus:

Võimalik töid koheselt alustada. Tööle garantii

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Teisi töid samas valdkonnas

Valdkonnas "Kanalisatsioonitööd" on 6 aktiivset tööd

no-img Pilt puudub

Vee ja kanalisatsiooni trassi rajamine

Asukoht: Raplamaa, Käru
Aega jäänud: 13h 12 min
Tehtud pakkumisi: 7

no-img Pilt puudub

Reoveemahuti vahetus

Asukoht: Harjumaa
Aega jäänud: 13h 12 min
Tehtud pakkumisi: 2

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.