+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Põrandatööd" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Betoonpõrandate rajamine

ID 35676

1309 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 02.04.2016
  • check Võitja valik kuni
    09.04.2016
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: L, 2. aprill, 2016
Maakond: Pärnumaa
Linn: Pärnu
Tööde algus: R, 01. aprill, 2016 (Soovituslik)
Tööde lõpp: P, 24. aprill, 2016 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tellija poolt

Töö sisu

Tööde tegemiseks on tagatud valmidus kus vanad põrandad ja kasutusele mittejäävad vaheseinad on juba lammutatud.
Vana põranda ja majaaluse pinnase kõrguse vahe on 0,6m ruumi nr 5 all on kelder mis täidetakse ja selle kõrgus kuni vana põrandani on 1,4m
Põrandate rajamine: Esmalt paigaldatakse välisperimeetril vastu vundamenti vertikaalselt 50 mm polüstürooli kiht, mis fikseeritakse, tagamaks selle püsivuse kuni liivatäiteni. Seejärel laotatakse olemasolevale pinnale täiteliiv etteantud kõrgusele, arvestades 150mm soojustuse ning 100mm betooni kihti. Liiv tihendatakse ning kaetakse kilega. Seejärel paigaldatakse ülekattega 50mm ning 100mm polüstürooli kiht kogupaksusega 150mm. Polüstüroolile asetatakse 8mm armatuurvõrk 150mm silmaga. Võrk seotakse vundamenti puuritud avadesse paigaldatud 12mm paksuse armatuuriga ca 1m tagnt. Armeeringule paigaldatakse põrandaküttetorustik, misjärel kaetakse põhi 100mm paksuse betoonkihiga ning lihvitakse siledaks.
Hinnapakkumine sisaldab põrandaalust kanalisatsiooni rajamist renoveeritavate põrandate ulatuses. Kanalisatsiooni torustik paigaldatakse liivatäite sisse, kus tekitatakse 3 kraanikausi väljavõtet 50mm toruga, 1 pesumasina väljavõte dušširuumi nr 3B . 2 ärajooksu trappi dušširuumidesse koos trappidega ning 2 väljavõtet 110mm toruga WC pottide tarvis dušširuumidesse nr 3A ja 3B. 110mm toruga rajatakse valmidus 2 korruse ruumidele ülesminekuga dušširuumist.
Küttetorude paigaldus: Vesipõrandakütte torustik rajatakse 16mm plastiktoruga 150mm vahedega. Ühe kontuuri pikkus ei hakka ületama 70m ehk seega kaetakse sellega max 8m2 põrandapinda. Tööde käigus rajatakse 1 korruse põrandakütte jaotuskollektor piisava varuga tagamaks kogu korruse kontuuride vajaduse. Küttetorustiku kontuuride rajamisel arvestada uute ehitatavate vaheseinte asukohtadega , et kontuurid ei jookseks seina alt läbi.
Põranda sisse arvestada 100jm elektrikaablit (2,5mm2),mille väljaviigud täpsustatakse tööde käigus.

Selgitused plaanidele:
Põrandad rajatakse ruumidesse 1,2,3a,3,b ,4,5,ja 8. (Vastavalt uuele plaanile) Kõikidest ruumidest on lammutatud põrandad. Esikust nr 5 on lammutatud trepp ,panipaik ja käimla, Köögist nr 4 on lammutatud pliit. Eluoa nr 1 ja Esiku nr 5 vaheline sein on eemaldatud osaliselt. ( Uuel plaanil kahekordse punktiiriga) Esiku nr 5 ja Koridori nr 8 vaheline ukseava on lammutatud suuremaks. Sansõlme ruumi alla põrandat ei rajata.

Pakkumises palun tuua välja hinnad osade kaupa:
Küttetorustiku materjal
Küttetorustiku töö maksumus
Elektritööde materjal
Elektritööde töö maksumus
Santehniliste tööde materjal
Santehniliste tööde maksumus
Hind kokkku

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: ettevõtte ID36283

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 0    

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.