+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Puitehitised" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Varjualuste ehitus

ID 44989

2216 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 18.09.2018
  • check Võitja valik kuni
    25.09.2018
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: T, 18. september, 2018
Maakond: Harjumaa
Muu asula: OHTU küla
Tööde algus: K, 26. september, 2018 (Soovituslik)
Tööde lõpp: P, 14. oktoober, 2018 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Soov on leida ehitaja kahe hästi soodsa varjualuse ehitamiseks Keila lähedale Ohtu külasse mõõtmetega umbes 4 m(sügavus) x 5 m (laius) (ehitusalune pind alla 20 m2, ehk 19,99 m2), kõrgus eest umbes 3,2 meetrit, tagant umbes 3 meetrit. Katusel kerge kalle tahapoole. Kõrguse võib ehitaja pakkuda vastavalt sellele, kuidas lihtsam ehitada on. Ka laius/sügavus võib pisut erineda eeltoodust, kui ehitusalune pind jääb alla 20 m2. Varjualused on mõeldud kasutamiseks hobustele varjumiseks tuule ja vihma eest.

Varjualuste ehitamisel võib ehitaja pakkuda ise kasutatavad materjalid, eelistatud on puit. Hea oleks võimalusel kasutada kohati valgust läbi laskvat materjali (see peab olema purunemiskindel, näiteks pleksiklaasi laadne materjal). Kõik kasutatavad materjalid peavad olema hobustele ohutud. See tähendab, et ei ole lubatud kasutada materjale, millel võivad olla/tekkida teravad välja ulatuvad servad. Samuti ei tohi kasutatavad materjalid olla kergesti purunevad. Kasutatav materjal ei tohi olla ka selline, mis sademete korral plädisema hakkab (näiteks plekk, sest tekkiv heli hirmutab hobuseid). Puitmaterjal peab olema immutatud, et oleks tagatud ilmastikukindlus (värvus peab jääma naturaalne).

Varjualused tuleb ehitada looduslikule pinnasele, nö täis vundamenti ei soovi. Lubatud on muud lahendused, näiteks kruvivundament või muu alternatiiv. Pinnas on ehitatavas kohas väga tugev ja kivine.

Varjualuse ukseavas ei tohi olla teravaid kohti, mille vastu hobune end vigastada võiks. Ukseava peaks olema umbes 3 meetrit lai ja vähemalt 2,2 m kõrge. Selle keskel võib olla tugipost.

Lisatud joonis.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: ettevõtte ID49376

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 2    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private ID27299 4.7 2 900,0 € Ei sisalda Ei sisalda 50% 16.09.2018 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID27299 ) :

Firma nimi: ****** **** **
E-mail: *********************
Telefon: *******
Kontaktisik: **** *****
Asukoht: **** ***** *******
Käive: Andmed puuduvad
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2011
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 19.04.2024)

Keskmine hinnang:

4.7
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 31
Tehtud tööde pildid: 71

Pakkumise kirjeldus:

Ühe varjualuse hind. Varjualune kruvivundamendil, 50x100prussidest väljast kaetud nn. poola laudisega. Prussid ja lauad töödeldud pinotex facade lasuriga, kuna soovisite naturaalset värvust, siis pole võimalik kasutada tavalist immutatud puitu. Katus on läbipaistev pc valgusplaat.
Private ID48659 5.0 2 375,0 € Ei sisalda Ei sisalda Ei soovi 17.09.2018 Vestlus (0)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID48659 ) :

Firma nimi: ** ****** **
E-mail: **********************
Telefon: *******
Kontaktisik: **** ****
Asukoht: ******** *** ******** *************
Käive: Andmed puuduvad
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2012
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 19.04.2024)

Keskmine hinnang:

5.0
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 11
Tehtud tööde pildid: 0

Pakkumise kirjeldus:

Tere.
Edastaksime hinnapakkumise hobuste varjualuste ehituseks.

hinna sees on:
hind on per 1 varjutalune !
* Vundament - kuna tegu on paepinnasega siis on veidi kahtlane kas kruvivundamendi vaiad sealt läbi lähevad. pigem puuriksime väiketraktoriga augud ( vajadusel ka piigiksime ) nii sügavale kui saab, puhastaksime augud veega ,et valu end peapinnasega seoks ja valaksime vundamendiks postid betoonist c20/25
* Ehitaksime varjualuste peamsied konstrukstioonid 50x150 prussidest ( kuna katuse kallak on väike siis võiks see suurt lumeraskust kannatada ) ja vahekontsuktsioonid 50x100 prussidest.
* Laudiseks kas tavaline ehituse laud või siis servamata laud üksteise peale - Teie valikul. Hinnas on 1. kordne laudis.
* katuseks kas asbesti vaba eterniit või polycarbonate läbipaistev plastik ( nn "pleksi" toaline ). katuse eterniidiga katmise puhul võib panna plastiku nn akendeks ,et ruumis valgem oleks hobustel.
* tehase immutatud puit on kas rohleline või pruun ( puidu muster on läbikumav ) , kui soovite siiski puidu naturaalset värvi säilitada siis peame teostama töid puitu ise võõbates. selleks on erinevaid materjale küll... ( seda valite ise kuidas soovite kuid nii või teisiti on ilmastikukindel puit hinna sees )
* ise soovitame immutatud puitu ,sest kui puit on piisavalt immutusvannis olnud on immutusvahend talle sügavale pooridesse pugenud ja tulemus parem. Ise võõbates saab kaitsta vaid väilimist kihti. Küll võib aga immutatud puitu Ise lisaks omakorda üle võõbata ,et tulemust veelgi parandada.
( paljusid vahendeid kasutades peab immutatud puit olema ülevõõpamise ajaks kuivanud - seega järgmisel aastal oleks kasulik kuivade ilmadega sellega tegeleda siis - ning võime seda mõistliku tasu eest teha )

igasugustele lisaks tekkida võivatele küsimustele vastame meeleldi.
loomulikult, tehtud tööle arve ja garantii !

Parimatega !

Küsimused hanke korraldajale

Hanke korraldajale ei ole veel küsimusi esitatud.

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.