+ Lisa oma töö      

Otsid ehitajat "Vannitubade remont" valdkonnast?

Parima pakkumise ja teostaja leidmiseks lisa oma töö.

Hange on lõppenud!

Võitjaks osutus kasutaja ID 50086

Vannitoa ja sauna renoveerimine

ID 50302

908 vaatamist

Prindi

  • check Pakkumiste tegemine
    kuni 14.03.2020
  • check Võitja valik kuni
    21.03.2020
  • 3 Töö teostamine
    ja hinnang
Hanke lõpp: L, 14. märts, 2020
Maakond: Raplamaa
Muu asula: Kehtna vald
Tööde algus: R, 01. mai, 2020 (Soovituslik)
Tööde lõpp: P, 31. mai, 2020 (Soovituslik)
Ehitusmaterjalid: Töö tegija poolt

Töö sisu

Kuna eelmine hange ebaõnnestus, siis lisan uuesti.

Vajab täieliku renoveerimist eramaja pesemisruum ja riietusruum, mille tahame üheks vannitoaks ehitada. Sammuti väike saunaruum. Täielikult tuleb ehitada uus ühtlane põrand ja lagi. Uued vee ja kanalisatsioonitorud. Saunalava ja laudis ning paigaldada uus ahi. Sammuti kõik uued uksed ja elekter. Hetkel puudub vannitoal nii ventilatsioon, kui põrandaküte, mis tuleb lisada kindlasti. Ühesõnaga täisvärk.

Ruumide mõõdud, mis ise hetkel võtsime on sellised: ees koridor 1360x1100, riietusruum 1360x2300, pesemisruum 1600x1620 ja saun 1800x1620. Uste avad hetkel 700. Mõõdud muidugi muutuvad, sest torud lähevad seina alla ja põrandakütte tuleb. Materjalidest lagi tuleb laiemast voodrilauast, kuhu sisse LED valgustid. Põrand tuleb ühtlane mingi suurem plaat. Ja seintele vannitoa osale plaadid ja saunale uus laud. Väikse koridori lööks ka uue lauaga üle.

Eeltööd teeme ise ära, ehk vanad plaadid, lauad jne. võtame maha ja saab kohe käruga prügimäele viia.

Pildid, video ja failid

Hanke korraldaja: eraisik ID52950

Pakkumised

Pakkumisi kokku: 1    

Ettevõte Summa Käibemaks Ettemaks Lisatud Vestlus
Private Crown ID50086 4.7 12,0 € Ei sisalda Ei sisalda Ei soovi 13.03.2020 Vestlus (7)

Ettevõtte lühiinfo (vaata täisprofiili ID50086 ) :

Firma nimi: ******** **
E-mail: ********************
Telefon: *******
Kontaktisik: **** *******
Asukoht: ********* ***********
Käive: 0.00
(periood 01.01.2024 - 31.03.2024)
Töötajaid: Andmed puuduvad
Asutatud: 2018
MTR: Andmed puuduvad
Maksuvõlg: puudub (seisuga 18.04.2024)

Keskmine hinnang:

4.7
Töökiirus: 12345
Kvaliteet: 12345
Hind: 12345

Hinnanguid: 2
Tehtud tööde pildid: 19

Pakkumise kirjeldus:

Tere Julgen pakkuda sellise info põhjal tunnihinda. Kui osutun valituks, siis saame anda konsultatsiooni ja peale seda esitame täpsema pakkumise. Aare

Küsimused hanke korraldajale

Küsimus: private ID30805   14.02.2020 18:00
Tere, Miks ehitajad kes teil kohapeal käisid tegema ei asunud 2-3000 euro eest ?

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 15.02.2020 01:12

Omad probleemid. Ühel naine ei luba, teisel tervis vilets, kolmas rääkis liiga palju. Antud ehitajad polnud ehitusfirmast vaid ise tegijad.

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID51144   18.02.2020 07:19
Tere! Kas saan õieti aru, et selle 2-3000 sisse peavad ka materjalid kuuluma?

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 18.02.2020 15:08

Tere, kindlasti 2000-3000 euro sisse materjalid ei mahu, see on ainult tööraha arvestus. Juurde tulevad materjalid mille maksumust oskab paremini öelda ehitaja ise peale objektil käimist ja konsulteerimist.

Teavita reeglite rikkumisest

Küsimus: private ID47288   01.03.2020 19:27
Tere!<br />
<br />
Kas riietusruumi ja pesuruumi sein lõhutakse maha, et moodustuks üks vannituba, ehk jääb kolm ruumi.( saun, vannituba,esik ) ?Vannituba siis seinad ja põrand täis ulatuses plaatida?<br />
Kas boiler tuleb uus ( mitu liitrit ) ja kuhu paigutatakse. Mis pesuruumi veel tuleb? ( pesumasin, dush mitu?, kraanikauss )veel midagi?<br />
Kas leiliruumi vaja külmaveekraani? Kas tuleb elektri või puukütteahi? Põrandaküte elektriline või veeküttega? Kus on kanalisatsiooni ja veevõtu ühenduspunkt? Palju saab põrandat tõsta? Mis jääb ruumi kõrgus?

Teavita reeglite rikkumisest

Korraldaja vastus: 01.03.2020 20:16

Tere, püüan vastata kõigele nüüd.<br />
Jah riietusruumi ja pesuruumi sein läheb vahelt maha, ehk üks suurem vannitoa ruum tuleb. Siin on veel väike sauna ruum ja pisike esik. Sauna ja vannitoa põrand tuleb suuremadest plaatidest ühel tasapinnal ühtlane põrand. Seinad vannitoa osal plaatida, võib ka värvida osaliselt, pole veel otsustanud. Saunas tuleb uus laudis seintele ja saunaahju taha mingid väiksemad plaadid või värvida.<br />
Uus boiler tuleb kõrval ruumi, mis on kütmata tuba ehk tuleb väike eraldi nurk teha sellele, mis soojustatud. Suurust ei oska öelda aga ikka suurema poolne. Boiler on ka saunaruumis, mis läheb soojas kui köetakse ahju, selle võiks asendada mingi väiksemat sorti vee boileriga, sest pole nii palju vett vaja ja see võtab palju ruumi. Saunaahi on puuküttega. Pesuruumi tuleb dush, siis dushi klaasist sein pritsmete kaitseks, valamu kapp või pind oma puidust, mis teha laseme, kuhu peale valamu. Selle alla läheb nurka pesumasin. <br />
Ja seina peale peegel. Mingid nagid võiks muidugi olla ja dushi juures võiks seina sees siuke koht kuhu saab asju panna aga ei võtaks mingit ruumi ega jääks ette. Leiliruumis on hetkel küll külmaveekraan. Põrandaküte ilmselt elektriga aga ei tea väga nendest. Kanalisatsioon on saunalava alt trapi kaudu, kuhu läheb dushi vesi ja pesumasina vesi hetkel aga uus toru tuleks põranda alla ja renniga trapp seina äärde ja pesumasina ühendada otse kanalisatsiooniga. Toru jookseb saunalava alt läbi selle väikse koridori ja edasi külma ruumi ja sealt edasi imbväli süsteemi. Külm vesi tuleb saunast, dushist nii sooja, kui külma, köögist ja õues on külma veega kraan, kuhu saab vooliku ühendada. Põranda all on hetkel ainult valatud betoon, mis tuleks välja lõhkuga ja siis saab kaevata nii sügavale kui vajalik, nagu osa ehitajaid on öelnud. Lae all on ainult must laud ja siis saepuru pööningul, ehk see tuleks ka soojustada pealt. Olen välja vaadanud pilte ka miukseid elemente võiks kasutada meie vannitoas ja miuke mulje võiks jääda. Kõike saaks aga lähemalt näidata ja rääkida, kui kohapeale tulete.

Teavita reeglite rikkumisest

Lisa küsimus

Lisa küsimus

Minu pakkumine

%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.

 

Vanemad teated:

Vaata kõiki

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega.

Sulge
 
Minu pakkumine
%

Reeglid

Pakkumise kirjelduse väli on mõeldud pakkumise detailsemaks lahti kirjutamiseks. Pikema teksti mugavaks sisestamiseks klikkige kasti paremal ülaservas oleval ikoonil.
Pakkumist tehes on keelatud postitada enda kontaktandmeid (nimi, telefon, aadress jne). Me jälgime ja analüüsime pakkumisi, et vältida pettuseid ja reeglite rikkumisi.
Rikkumise puhul kasutajakonto blokeeritakse.